Tennant ec-H2O NanoClean

Tennant ec-H2O NanoClean

Tehnologia Tennant ec-H2O NanoClean™


De la introducerea tehnologiei ec-H2O, progresele tehnologice în dezvoltarea microbulelor au dus la apariţia tehnologiei Tennant ec-H2O NanoClean™, generaţia următoare a tehnologiilor inovatoare Tennant. Denumirea de NanoClean provine de la crearea bulelor de dimensiuni microscopice, care este o parte esenţială a procesului de curăţare și care ajută la îmbunătățirea eficienței soluției de curățare. 

 

Precum tehnologia din care derivă, Tennant ec-H2O NanoClean™ converteşte electric apa într-o soluţie de curăţare inovatoare ce curăţă eficient, aduce economii și reduce impactul negativ asupra mediului, comparativ cu detergenţii folosiţi uzual la curăţarea pardoselilor. 


Această apă convertită electric este creată de către o unitate ''e-cell'' care generează milioane de bule microscopice - numite nanobule - într-un mililitru de apă. Aceste nanobule contribuie ulterior la eficacitatea apei din rezervorul de apă curată al mașinii de curățenie. 

 

Beneficiile tehnologiei Tennant ec-H2O NanoClean™

  • Reducerea semnificativă a costurilor datorită eliminării detergentului din procesul de curățenie. 
  • Reducerea impactului negativ asupra mediului înconjurător. 
  • Reducerea cheltuielilor de transport, precum și a celor de depozitare. 
  • Reducerea consumului de apă cu până la 70% - în comparație cu tehnologiile tradiționale specifice echipamentelor de curățenie. 


Dezvoltarea tehnologiilor avansate în domeniul echipamentelor industriale și profesionale de curățenie reprezintă un obiectiv fundamental al companiei Tennant. Ca lider la nivel mondial și inovator în acest domeniu, Tennant ridică în mod constant standardele de calitate a procesului de curățenie. Acest fapt este recunoscut și apreciat la nivel internațional, atât în lumea de business, cât și în cea dedicată dezvoltării de noi tehnologii, în general. 


Tehnologia Tennant ec-H2O NanoClean™ a primit, astfel, în anul 2009, premiul European Business Award for Innovation. Aceasta reprezintă cea mai înaltă distincție primită, până la momentul respectiv, în industria echipamentelor de curățenie. 


Pe lângă Tennant ec-H2O NanoClean™, celelalte tehnologii dezvoltate de către Tennant au de asemenea ca scop atât reducerea costurilor de transport sau a costurilor de depozitare, cât și reducerea consumabilelor necesare procesului de curățenie (soluțiile de curățare, detergenții sau cantitatea de apă). Încorporate în echipamentele de curățenie, aceste tehnologii permit maximă productivitate și eficiență de lucru, indiferent de provocările aduse de tipurile diferite de pardoseli, de accesibilitatea spațiilor de lucru sau de timpul alocat activităților de curățenie. 


Media

Echipamente cu tehnologia Tennant ec-H2O NanoClean