Închirieri

ÎNCHIRIERI ECHIPAMENTE CURĂŢENIE TENNANT

Conceptul de închirieri echipamente curățenie dezvoltat de către Tenrom are la bază suportul operațional al Centrului de Recondiționări a mașinilor de curățenie din locația centrală de lângă Cluj-Napoca dar și a numeroasei echipe de service mobil localizată în Cluj-Napoca, București, Timișoara, Iași și Brașov. Încă din 2011, tehnicienii Tenrom livrează și depanează pe baza solicitării on-line, mașinile închiriate pe termen scurt sau lung. Avantajele închirierii mașinilor de curățenie sunt multiple:

 • COSTURI FIXE ŞI PREDICTIBILE PE TOATĂ DURATA CONTRACTULUI
 • ÎNCHIRIERI DE ECHIPAMENTE NOI SAU RECONDIŢIONATE
 • ECHIPAMENTE BACK-UP
 • SERVICE INCLUS ȘI CU ACOPERIRE NAȚIONALĂ
 • FLEXIBILITATE ÎN CE PRIVEȘTE DURATA CONTRACTUALĂ

 


Companie fondată în 2010, Tenrom este importatorul echipamentelor de curățenie Tennant pentru România, Ungaria și prin partener suntem prezenți și în Republica Moldova. Din prima zi am pus un mare accent pe suportul de după vânzare alături de soluții inovatoare pentru clienții noștri care doresc echipamente de curățenie cu un service de nivel înalt. 


Am dezvoltat un sistem național de
închirieri echipamente curățenie cu service inclus, am dezvoltat primul centru de recondiționare a echipamentelor de curățenie și am creat o largă rețea de service echipamente curățenie la nivel național.

Tennant, brand-ul de echipamente închiriate de Tenrom, este unul dintre liderii mondiali în producţia de echipamente de curăţenie, cu sediul în SUA şi producţie în SUA, Brazilia, China, Italia şi Olanda.

Odată cu apariţia Tenrom Cleaning Solutions, s-a născut conceptul Tenrom - dedicat nu doar vânzarii ci şi închirierii de utilaje pentru curăţenia profesională, ca răspuns la cererea tot mai mare din ultimii ani către închirieri utilaje curăţenie cu service inclus, pe termen scurt sau lung.

Beneficiile sistemului de închirieri echipamente curățenie:

 • Contract direct între Tenrom şi clientul final (retail, logistică, servicii de curăţenie, industrie, instituțional) pe perioade de 24-36 luni (de regulă), fără intermedierea unei instituţii bancare sau de leasing.
 • Tenrom furnizează echipamentul nou, iar transportul şi instalarea/instruirea sunt oferite cu titlu gratuit.
 • La expirarea contractului, cu acordul părţilor, contractul se poate prelungi, cu instalarea unei alte maşini noi în locaţie.
 • Beneficiarul maşinii scapă de responsabilitatea achiziţiei şi planificării cheltuielilor.
 • Se pot face închirieri pe termen scurt a unor echipamente recondiționate » de la o zi, la 12 luni.
 • Se pot face închirieri pe termen lung în cazul echipamentelor noi » între 2 ani și 3 ani. 

Tenrom deține la ora actuală cea mai mare flotă de echipamente închiriate din România. Un număr de peste 400 de mașini de curățenie pot fi închiriate atât pentru proiecte comerciale (în supermarket-uri, mall-uri sau alte tipuri de centre comerciale) cât și pentru proiecte industriale (pentru curățenie după constructor sau curățenie parcări subterane, în fabrici sau hale).  

În concluzie: conceptul Tenrom de închirieri echipamente curățenie garantează curățenia în spațiile de interes, contribuind astfel la respectarea în detaliu a planurilor de igienă, oferind un mediu curat şi o stare de confort.  

Pentru mai multe informații, vă invităm să vizitați site-ul www.tenrom.ro sau să sunați la numărul de telefon 0722 272 028.

Închiriere echipament curăţenie Tennant T7

Tennant T7 este cea mai mică maşină cu om la bord din gama Tennant.

Este o maşină foarte căutată datorită productivităţii mari şi uşurinţei în exploatare.

 • Echipamentul este dotat cu baterii de maxim 300 Ah, care oferă o autonomie netă de 5 ore.
 • Lăţimea de lucru este de 80 cm, iar rezervoarele de 110 litri fiecare.
 • Folosind tehnologia ec-H2O NanoClean™ reducem cu până la 70% consumul de apă, astfel cu un rezervor de 110 L putem curăţa la fel de mult ca o maşină cu tehnologie convenţională şi rezervor de apă de 300 litri.
 • Maşina poate fi dotată cu perii disc sau cilindrice, ambele versiuni fiind disponibile cu tehnologia ec-H2O NanoClean™.
 • Împreună cu tehnologia ec-H2O NanoClean™ aveţi reduceri semnificative la costuri eliminând necesitatea detergentului şi totodată folosind cu 70% mai puţină apă.

Închiriere echipament curăţenie Tennant T300e

 • T300E este o maşină de spălat pardoseli ce înlocuiește modelul de succes T3.
 • Echipamentul T300e este superior T3-ului, având rezervoarele de apă curată/murdară mai mari (42/53 Lt), posibilitatea reglării manuale sau electronice a presiunii pe perie şi baterii de 120 Ah.
 • Poate fi comandat în varianta cu o perie disc de 43 sau 50 cm, două perii disc de 30 cm, perii cilindrice de 50 cm cu rezervor pentru recuperare resturi solide sau cap de frecare orbital de 50 cm.
 • T300e poate fi dotat cu o serie de opţiuni revoluţionare: prindere magnetică a periei, panou de comandă digital sau ecran LCD, tehnologia ec-H2O NanoClean™, buton de reducere a zgomotului,  mod de lucru „condiţii severe”™ sau furtun de evacuare a apei murdare cu robinet. 
 • Sistem de schimbare a lamelelor de cauciuc simplificat considerabil: se acționează două şuruburi.

Închiriere echipament curăţenie Tennant T500e

 • Noul T500e este un echipament de spălat pardoseli cu dirijare de pe sol ce oferă un rezultat optim de curăţare pe orice fel de suprafaţă.
 • Acest echipament asigură o curăţenie constantă şi de ȋnalt nivel, toate la un cost de exploatare eficient.Disponibil cu diferite capete de frecare şi lăţimi de lucru diferite, pentru a se potrivi suprafeţelor şi condiţiilor în care se face procesul de curăţare. Puteţi alege: perii disc, perii cilindrice sau cap de spălare orbital.
 • Acest echipament de spălat pardoseli este uşor de utilizat, uşor de manevrat şi de ȋntreţinut, datorită unei interfeţe uşor de gestionat. Ȋnţelegerea uşoară şi rapidă a punctelor de ȋntreţinere este accentuată şi prin componentele marcate cu culoarea galbenă.

Pentru închirierea altor echipamente de curățenie Tennant vă rugăm să consultați pagina Echipamente de spălat şi uscat Tennant

Ne puteți contacta și pe WhatsApp sau
Facebook Messenger