Închirieri

ÎNCHIRIERI ECHIPAMENTE CURĂŢENIE TENNANT


O descriere succintă a conceptului de închiriere Tenrom:

-          COSTURI FIXE ŞI PREDICTIBILE PE TOATĂ DURATA DESFĂŞURĂRII CONTRACTULUI

-          ECHIPAMENTE NOI SAU RECONDIŢIONATE

-          ECHIPAMENTE DE BACK-UP

-          CONSUMABILE ŞI SERVICE INCLUS

-          SERVICE CU ACOPERIRE NAŢIONALĂ

-          FLEXIBILITATE

Companie fondată în 2010, Tenrom este importatorul echipamentelor de curățenie Tennant, Green Machines, Kaivac și Delfin pentru România, Ungaria și prin partener suntem prezenți și în Republica Moldova. Din prima zi am pus mare accent pe suportul de după vânzare alături de soluții inovatoare pentru clienții noștrii care doresc echipamente de curățenie cu un service la nivel înalt. Am dezvoltat un sistem național de închirieri echipamente de curățenie cu service inclus, am dezvoltat primul centru de recondiționare a echipamentelor de curățenie și am creat o larga rețea de service echipamente curățenie la nivel național.

Tennant, brand-ul închiriat de Tenrom, este unul dintre liderii mondiali în producţia de echipamente de curăţenie, cu sediul în SUA şi producţie în SUA, Brazilia, China, Italia şi Olanda.

Odată cu apariţia Tenrom Cleaning Solutions, s-a născut conceptul Tenrom dedicat exclusiv vânzării şi închirierii echipamentelor de curăţenie profesională, cu o pondere tot mai mare în ultimii ani către închirierea echipamentelor de curăţenie cu service şi consumabile incluse.

Care sunt beneficiile sistemului de închiriere:

-          Contract direct între Tenrom şi clientul final (retail, logistică, servicii de curăţenie, industrie) pe o perioadă de 24-36 luni (de regulă), fără intermedierea unei instituţii bancare sau de leasing.

-          Tenrom furnizează echipamentul nou, transportul şi instalarea/instruirea sunt oferite cu titlu gratuit.

-          Service-ul şi consumabilele necesare de-a lungul contractului sunt incluse, nu se facturează.

-          La expirarea contractului, cu acordul părţilor, contractul se poate prelungi, cu instalarea unei alte maşini noi in locaţie.

-          Beneficiarul maşinii scapă de responsabilitatea achiziţiei şi planificării cheltuielilor.

-          Posibilitatea închirierii de maşini recondiţionate pentru perioade mai scurte (în limita disponibilităţii).

Ca o concluzie: închirierea echipamentelor garantează curăţenia pe suprafeţele din incinte, contribuind astfel la respectarea în detaliu a planurilor de igienă, oferind un spaţiu curat şi o stare de confort.

Pentru mai multe detalii, va invitam sa vizitati site-ul www.tenrom.ro sau la numarul de telefon 0722/272.028.

Închiriere echipament curăţenie Tennant T7

Închiriere echipament curăţenie Tennant T7

Este cea mai mică maşină cu om la bord din gama Tennant.

Este o maşină foarte căutată datorită productivităţii mari şi uşurinţei în exploatare.

 • Echipamentul este dotat cu baterii de maxim 300 Ah, care oferă o autonomie netă de 5 ore.
 • Lăţimea de lucru este de 80 cm, iar rezervoarele de 110 L fiecare.
 • Folosind tehnologia ec-H20 reducem cu până la 70% consumul de apă, astfel cu un rezervor de 110 L putem curăţa la fel de mult ca o maşină cu tehnologie convenţională şi rezervor de apă de 300 L.
 • Maşina poate fi dotată cu perii  disc sau cilindrice, ambele versiuni fiind disponibile cu tehnologia FaST sau ec-H20.
 • Împreuna cu tehnologia ec-H20 aveţi reduceri semnificative la costuri eliminând necesitatea detergentului şi totodată folosind cu 70% mai puţină apă.
Închiriere echipament curăţenie Tennant T300e

Închiriere echipament curăţenie Tennant T300e

 • Este o maşină de spălat pardoseli ce inlocuieşte modelul de succes T3.
 • Echipamentul T300e este superior T3-ului, având rezervoarele de apă curată/murdară mai mari (42/53 Lt), posibilitatea reglării manuale sau electronice a presiunii pe perie şi baterii de 120 Ah.
 •  Poate fi comandat in varianta cu o perie disc de 43 sau 50cm, doua perii disc de 30cm, perii cilindrice de 50cm cu rezervor pentru recuperare resturi solide sau cap de frecare orbital de 50cm.
 • T300e poate fi dotat cu o serie de opţiuni revoluţionare: prindere magnetică a periei, panou de comandă digital sau ecran LCD, tehnologia ec-H2O NanoClean™, buton de reducere a zgomotului,  mod de lucru “condiţii severe™” sau furtun de evacuare a apei murdare cu robinet. 
 • Sistem de schimbare a lamelelor de cauciuc simplificat considerabil: se acţioneaza două şuruburi.
Închiriere echipament curăţenie Tennant T500e

Închiriere echipament curăţenie Tennant T500e

 • Noul T500e este un echipament de spălat pardoseli cu dirijare de pe sol ce oferă un rezultat optim de curăţare pe orice fel de suprafaţă. Acest echipament asigură o curăţenie constantă şi de ȋnalt nivel, toate la un cost de exploatare eficient.
 • Disponibil cu diferite capete de frecare şi lăţimi de lucru diferite, pentru a se potrivi suprafeţelor şi condiţiilor în care se face procesul de curăţare. Puteţi alege: perii disc, perii cilindrice sau cap de spălare orbital.
 • Acest echipament de spălat pardoseli este uşor de utilizat, uşor de manevrat şi de ȋntreţinut, datorită unei interfeţe uşor de gestionat. Ȋnţelegerea uşoară şi rapidă a punctelor de ȋntreţinere este accentuată şi prin componentele marcate cu culoarea galbenă.