Sistemul KaiVac NoTouch 2150 -  

KaiVac 2150 este mașina originală No-Touch de curățare. Acesta este conceptul cu cea mai mare capacitate și putere, pentru cele mai solicitante provocări de curățare. Este perfect pentru clădiri mari, cum ar fi: obiective industriale mari, aeroporturi, stadioane, pasaje publice, gări, stații de metrou etc .
  • La fel ca toate sistemele No-Touch de curățare, KaiVac 2150 este special conceput pentru captarea în întregime și eliminarea murdăriei, bacteriilor și altor poluanți nocivi de interior. 
  • Fiecare sistem combină soluțiile chimice automat, le distribuie prin dozatoare și injecție, cu presiunea de spălare potrivită pentru interior și crează un vid umed puternic, într-un singur sistem integrat de curățare profundă. 
  • Este dovedit stiintific a fi de 60 de ori mai eficace în reducerea contaminarii bacteriene în comparație cu mopurile, care sunt cele mai susceptibile de a răspândi contaminanți, în loc să recupereze murdăria. 
  • În fapt, KaiVac 2150 curăță atât de bine încât depășește chiar și standardele industriale pentru curățare în zonele de preparare a alimentelor.
  • Prin folosirea lui se reduc drastic costurile cu forta de muncă și cu consumul de chimicale, în timp ce îi inspiră operatorului o stare de bine, legată de propriul mod de a face curîțenie.
Sistemul KaiVac NoTouch 2150

Media

Solicită ofertă

Sunt de acord sa primesc ocazional informații despre produsele si serviciile oferite de Tenrom Cleaning Solutions SRL. Am citit si sunt de acord cu politica de protectie a confidentialitatii datelor cu caracter personal.