Sistemul Kaivac NoTouch 1750 -  

Aceste sistem inovator, de mare capacitate, combină dimensiunile compacte cu un preț redus pentru a oferi cea mai mare valoare adăugată, posibilă în categoria sa.
  • Conceput pentru îndepărtarea totală a murdăriei, fără atingere, printr-o curățare ce combină spălarea sub presiune de spălare suprafete interioare, injecție chimică și tehnologii de vid umed, pe o singură platformă eficientă din punct de vedere al gabaritului. 
  • Operatorul pur și simplu distribuie soluția de curățare pe vasele de toaletă și pardoseli și apoi curăță murdăria ajunsă pe pardoseală cu un jet de apă de înaltă presiune. 
  • La sfarșit se aspiră pardoseala eliminând complet murdăria și bateriile. Rezultatele sunt toalete curate, bucătării, casa scărilor, fără a atinge vreodată o suprafață contaminată. 
  • Dispare murdăria, dispare automat și sursa mirosului, deci nu mai există plângeri despre starea de curățenie a respectivelor zone.
Sistemul Kaivac NoTouch 1750

Media

Solicită ofertă

Sunt de acord sa primesc ocazional informații despre produsele si serviciile oferite de Tenrom Cleaning Solutions SRL. Am citit si sunt de acord cu politica de protectie a confidentialitatii datelor cu caracter personal.