Aspirator profesional Tennant V-SMU-36

Aspirator profesional Tennant V-SMU-36 -  

Aspiratorul este extrem de manevrabil şi este caracterizat de randamentul ridicat pe suprafeţe mari de mochetă si capacitatea excelentă de a ajunge în locuri dificile.

V-SMU-36 este proiectat pentru a stabili standardele industriei în ceea ce priveşte productivitatea, uşurinţa în utilizare şi performanţa în curăţenie.

Capacitatea unică de a suporta greutatea şi viteza periei plus nivelul de zgomot şi cel de filtrare excelent, fac din acest aspirator vertical pe motor dublu cea mai bună alegere disponibilă în prezent pentru toate tipurile de suprafeţe.

O baghetă telescopică integrată plus un set numeros de accesorii şi un săculeţ de hârtie suplimentar fac această maşină foarte versatilă şi uşor de utilizat.

Echipare standard cu filtru HEPA.

La Tenrom puteţi găsi la cele mai bune preţuri consumabile  cum ar fi saci pentru colectarea prafului pentru Tennant V-SMU-36 sau alte modele de aspiratoare Tennant. Pe lânga saci, puteţi găsi şi alte categorii de consumabile pentru aspiratoare Tennant: talpi aspiratoare, cabluri, duze etc. Pentru detalii contactaţi compania Tenrom.

Modelul vechi V-SMU-36 nu mai este disponibil, pentru o ofertă nouă APASĂ AICI

Aspirator profesional Tennant V-SMU-36

Detalii tehnice

Putere 1200W
Front lucru 305 mm
Debit aer 204 m³/ora
Ridicare apa 222 mbar
Tip perie cilindrica
Dimensiune perie 305/57 mm
Putere motor perie 1.19 kW
Nivel zgomot 69.9 dB(A)
Greutate neta 7.3 kg
Dimensiune (L/l/h) 320/370/1120 mm