Mistral 802 WD -  

Unitatea de aspirare

Aspiratorul Mistral 802 WD este prevazut cu motoare by-pass cu perii de carbon. Motoarele sunt plasate intr-o carcasa de plastic. Tampoane speciale reduc zgomotul emis de masina. Gura de admisie este confectionata din aluminiu si are un diametru de 80mm la care poate sa fie atasat un furtun cu diametre intre 40 si 80 mm.


Unitatea de filtrare

Sistemul de filtrare este alcatuit dintr-un filtru interior de poliester, oferind o precizie de filtrare de 3 microni si un filtru exterior din nylon care protejeaza motorul impotriva prafului si a materialelor solide. Filtrul de praf are un sistem de autocuratare care la fiecare oprire a motorului duce la indepartarea prafului.


Unitatea de colectare

Masina este dotata si cu un plutitor pentru a proteja motorul de lichide si spuma. Containerul are capacitatea de 80 L si se poate goli foarte usor cu ajutorul unui furtun. Sasiul este confectionat din otel vopsit cu vopsea epoxidica si montat pe patru roti, din care doua sunt pivotante iar una este prevazuta cu frana.

Mistral 802 WD

Solicită ofertă

Sunt de acord sa primesc ocazional informații despre produsele si serviciile oferite de Tenrom Cleaning Solutions SRL. Am citit si sunt de acord cu politica de protectie a confidentialitatii datelor cu caracter personal.