Mistral 3533 -  

Unitatea de aspirare

Unitatea de aspirare este prevazuta cu motoare de tip turbina suflanta fara sistem de transmisie, care asigura o turatie de 2850 rpm. De asemenea nu necesita mentenanta si este o masina ideala pentru a lucra non stop. Silentios si rezistent, are un filtru ce reduce viteza si zgomotul aerului la gura de evacuare.


Unitatea de filtrare

Filtrul este plasat si protejat intr-o carcasa de otel. Este confectionat din poliester si are o suprafata mare de filtrare (20.000 cm2) cu o eficienta de filtrare de 3 microni.  Aspiratorul este dotat cu un scuturator manual al filtrului care ajuta operatorul sa curete filtrul eficient, printr-o simpla miscare in plan vertical, mentinand astfel filtrul curat. In acest fel va creste durata de viata a filtrului, mentinand ridicate performantele aspiratorului.


Unitatea de colectare

Materialul aspirat este depozitat intr-un container (35 L) dotat cu roti. Aspiratorul este montat pe un sasiu din otel inoxidabil dotat cu doua roti pivotante din care una este prevazuta cu frana. Toate partile metalice ale aspiratorului sunt vopsite cu vopsea epoxidica.

Mistral 3533

Solicită ofertă

Sunt de acord sa primesc ocazional informații despre produsele si serviciile oferite de Tenrom Cleaning Solutions SRL. Am citit si sunt de acord cu politica de protectie a confidentialitatii datelor cu caracter personal.