Mistral 202 DS -  

Unitatea de aspirare

Aspirarea este asigurata de doua motoare, folosind perii de carbon, operate de intrerupatoare diferite si montate intr-o carcasa izolata fonic. Capul motorului este umplut cu material antifonic pentru a limita cat mai mult posibil nivelul de zgomot emis de masina, si proiectat astfel incat sa transmita aerul evacuat in jos. Acest aspect este important doarece aerul evacuat nu deranjeaza utilizatorul aspiratorului, si nu face praf in jurul acestuia. Panoul de control contine doua intrerupatoare independente si un bec care indica alimentarea.


Unitatea filtranta

Filtrul este plasat intr-o carcasa de otel cu o suprafata de filtrare ridicata (30.000cm2). Eficienta de filtrare este una foarte buna (1 micron). Aparatul este dotat cu un scuturator manual al filtrului care ajuta operatorul sa curete filtrul in mod eficient, printr-o simpla miscare in plan vertical, mentinand astfel filtrul curat. Acest sistem prelungeste viata filtrului, mentinand ridicate performantele aparatului. Diametrul de aspirare este de Ø60 mm, care face posibil aspirarea simultana a prafului şi a materialelor solide, cu optiunea de a evacua praful direct in saci de plastic.


Unitatea colectoare

Materialul aspirat este depozitat intr-un container (capacitate 20 L), dotat cu roti. Aspiratorul este montat pe un sasiu din otel inoxidabil, dotat cu doua roti pivotante, din care una este dotata cu frana. Toate partile metalice ale aspiratorului sunt vopsite cu vopsea epoxidica.

Mistral 202 DS

Media

Solicită ofertă

Sunt de acord sa primesc ocazional informații despre produsele si serviciile oferite de Tenrom Cleaning Solutions SRL. Am citit si sunt de acord cu politica de protectie a confidentialitatii datelor cu caracter personal.