Delfin Tecnoil 100 IF

Delfin Tecnoil 100 IF -  

  • Mobil, compact şi puternic, aspiratoarele Tecnoil sunt maşini ideale pentru a aspira lichide (ulei sau lichide de răcire) amestecate cu aşchii, separa uleiul de la aşchii şi recuperează uleiul curat, datorită unui sistem puternic de curent de aer inversat.
  • Unitatea de aspirare este cu motoare de tip turbină suflantă: unitatea este direct ataşată pe motor, aşa că nu necesită sistem de transmitere, asigurând în felul ăsta o performanţă de 2850 de rpm.De asemenea nu necesită mentenanţa, este o maşină ideală pentru a lucra în condiţii extreme non stop;este foarte silenţios şi rezistent.
  • Unitatea de aspirare este protejată cu un filtru de nylon, şi un plutitor, care opreşte automat aspirarea când rezervorul este umplut. Racordul de apirare este tangenţial, pe care s-a sudat un con care dirijează materialul.
  • O sită din metal reţine materialul solid, în timp ce uleiul pur curge intrun alt container. După aceea este posibil golirea acestui rezervor, cu ajutorul unui mâner, astfel lichidul este evacuat printr-un furtun, dotat cu vâlvă şi pistol. Containerul este detasabi; compact şi uşor de manevrat.conţine o sită care reţine părţile solide.
  • Aspiratorul este montat pe un sasiu solid din oţel, dotat cu o trusă pentru scule;şasiul de asemenea este dotat şi cu frâne.


Aplicaţii

Aspirarea uleiului şi a lichidelor de răcire de la maşini unelte Filtrarea şi recuperarea uleiului Reducerea timpilor auxiliari la maşină unealtă Economisind bani prin reducerea timpilor auxiliari, şi prin reciclarea uleiului şi lichidelor de răcire.

Delfin Tecnoil 100 IF

Media

Solicită ofertă

Sunt de acord sa primesc ocazional informații despre produsele si serviciile oferite de Tenrom Cleaning Solutions SRL. Am citit si sunt de acord cu politica de protectie a confidentialitatii datelor cu caracter personal.