Delfin Mistral 352 DS

Delfin Mistral 352 DS -  

Unitatea de aspirare

Aspirarea este prevăzută de două motoare, folosind perii de carbon, operate de întrerupătoare diferite şi montate într-o carcasă izolat fonic. Capul motorului este umplut cu material împotriva zgomotului, pentru a limita cât mai mult posibil nivelul de zgomot emis de maşină, şi proiectat astfel încât să transmită aerul evacuat către pământ. Acest aspect este foarte important fiindcă aerul evacuat nu deranjează utilizatorul maşinii, şi nu face praf în jurul maşinii. Bordul maşinii include doua întrerupătoare independente, un indicator de vid, un detector pentru înfundarea filtrului, o priză (max 600w) pentru unelte electrice de mână. Două mânere deplasate pe partea laterală a maşinii ajuta la înlăturarea uşoară a carcasei, astfel putând inspecta filtrul.


Unitatea de filtrare

Filtrul este plasat şi protejat într-o carcasă de oţel; filtrul are o suprafaţă mare, astfel suprafaţa de filtrare este una ridicată (20.000cm2), iar eficientă de filtrare este una foarte bună, fiind de 3 micron. Aparatul este dotat cu un scuturător manual al filtrului care ajută operatorul să cureţe filtrul eficient, printr-o simplă mişcare în plan vertical, menţinând astfel filtrul curat. În acest fel va creşte durata de viaţă filtrului, menţinând ridicate performanţele aparatului. Diametrul de aspirare este de Ø80 mm plasat sub filtru, care face posibil aspirarea simultană a prafului şi a materialelor solide, cu opţiunea de a evacua praful direct în saci de plastic.


Unitatea colectoare

Materialul aspirat este depozitat într-un container (35 l capacitate) , dotat cu roţi.Aspiratorul este montat pe un saşiu din oţel inoxidabil, dotat cu două roţi pivotanţi, din care una este dotată cu frâna.Toate părţile metalice a aspiratorului sunt vopsite cu vopsea epoxidică.

Delfin Mistral 352 DS

Media

Solicită ofertă

Sunt de acord sa primesc ocazional informații despre produsele si serviciile oferite de Tenrom Cleaning Solutions SRL. Am citit si sunt de acord cu politica de protectie a confidentialitatii datelor cu caracter personal.