Delfin Mistral 202 DS ECO M

Delfin Mistral 202 DS ECO M -  

Unitatea de aspirare

Acest aspirator industrial are unitatea de aspirare de tip motor cu turbina suflanta plasat într-o carcasă de oţel.Este o unitate astfel proiectată şi construită ca nu necesită nici un fel de întreţinere, în condiţiile unei funcţionari de 24 ore pe zi. Este foarte silenţios, un intrerupator de siguranţă asigura oprirea motorlui în caz de supraîncălzire.un indicator de vid ne ajută la verificarea constantă a performantei de aspirare, şi o eventuală înfundare a filtrului.


Unitatea de filtrare

Filtrul este plasat şi protejat într-o caracasa de oţel, filtrul confecţionat din poliester are o suprafaţă mare, astfel suprafaţa de filtrare este una ridicată (30.000cm2), iar eficientă de filtrare este una foarte bună, fiind de 1 micron. Aparatul este dotat cu un scuturător manual al filtrului care ajută operatorul să cureţe filtrul eficient, printr-o simplă mişcare în plan vertical, menţinând astfel filtrul curat. În acest fel va creşte durata de viaţă filtrului, menţinând ridicate performanţele aparatului.


Unitatea de colectare

Materialul aspirat este depozitat într-un container (20 l capacitate), dotat cu roţi.Aspiratorul este montat pe un saşiu din oţel inoxidabil, dotat cu două roţi pivotanţi, din care una este dotată cu frâna.Toate părţile metalice a aspiratorului sunt vopsite cu vopsea epoxidică.

Delfin Mistral 202 DS ECO M

Media

Solicită ofertă

Sunt de acord sa primesc ocazional informații despre produsele si serviciile oferite de Tenrom Cleaning Solutions SRL. Am citit si sunt de acord cu politica de protectie a confidentialitatii datelor cu caracter personal.