Delfin DM 40 OIL

Delfin DM 40 OIL -  

Unitatea de aspirare

  • Mobil, compact şi puternic, aspiratorul DM OIL este maşina ideală pentru a aspira lichide ( ulei sau lichide de răcire), amestecat cu aşchii.De asemenea pentru separarea uleiului de la aşchii, pentru reutilizarea uleiului. Aspirarea este prevăzută de două motoare, operate de întrerupătoare diferite, plasate într-o carcasă metalică.
  • Un indicator de vid este montat pe maşina pentru a detecta o eventuală înfundare.capul motorului este protejat de la lichide şi materiale solide printr-un filtru din nylon. Unitatea de aspirare este protejată de către o placă din oţel, şi de un filtru din poliester şi nu în ultimul rând are montat şi un dispozitiv care opreşte aspirarea dacă containerul este plin.
  • O sită metalică (40 l ) reţine materialul solid, în timp ce uleiul ajunge în containerul de mai jos (capacitate 100 l ). Este posibil golirea containerului manual, cu ajutorul unei supape.Un indicator de nivel ajuta utilizatorul în controlarea nivelului de ulei în rezervor.
  • Containerul metalic este detaşabil ( cu ajutorul unei pârghie aflat la spatele maşinii) astfel eliminarea particulelor solide este una uşoară şi rapidă. Diametrul de aspirare este de Ø 50 mm şi tangenţial. Acest fapt ajuta la crearea unui efect ciclon, reducând efectul abraziv şi înfundarea. Un filtru din poliester asigura aspirarea eficientă a prafului.
  • Aspiratorul este montat pe un saşiu metalic solid, dotat cu roţi şi frâne.
Delfin DM 40 OIL

Media

Solicită ofertă

Sunt de acord sa primesc ocazional informații despre produsele si serviciile oferite de Tenrom Cleaning Solutions SRL. Am citit si sunt de acord cu politica de protectie a confidentialitatii datelor cu caracter personal.