Delfin DM 3 -  

Unitatea de aspirare

Aspiratorul este prevazut cu trei motoare, folosind perii de carbon, operate de intrerupatoare diferite si montate intr-o carcasa din otel. Capul motorului este umplut cu material antifonic pentru a limita cat mai mult posibil nivelul de zgomot emis de masina, si proiectat astfel incat sa transmita aerul evacuat catre pamant. Acest aspect este foarte important fiindca aerul evacuat nu deranjeaza utilizatorul si nu face praf in jurul masinii. Panoul de control contine trei intrerupatoare independente, un indicator de vid pentru detectarea eventuala a unei infundari a filtrului. Doua manere ne ajuta la ridicarea si demontarea capului motorului, pentu inspectii sau schimbarea filtrului.


Unitatea filtranta

Filtrul este plasat si protejat intr-o carcasa de otel; filtrul are o suprafata mare (20.000 cm2), iar eficienta de filtrare este una foarte buna, de 3 microni. Aparatul este dotat cu un scuturator manual al filtrului care ajuta operatorul sa curete filtrul eficient, printr-o simpla miscare in plan vertical, mentinand astfel filtrul curat. In acest fel va creste durata de viata a filtrului mentinand ridicate performantele aparatului. Gura de admisie plasata sub filtru are un diametru de Ø80 mm, care face posibila aspirarea simultana a lichidelor si a materialelor solide fara schimbarea filtrului.


Unitatea colectoare

Materialul aspirat este depozitat intr-un container (capacitate 75 L), dotat cu roti. Aspiratorul este montat pe un sasiu din otel inoxidabil, dotat cu doua roti pivotante din care una este dotata cu frana.Toate partile metalice ale aspiratorului sunt vopsite cu vopsea epoxidica.

Delfin DM 3

Media

Solicită ofertă

Sunt de acord sa primesc ocazional informații despre produsele si serviciile oferite de Tenrom Cleaning Solutions SRL. Am citit si sunt de acord cu politica de protectie a confidentialitatii datelor cu caracter personal.