Delfin DG 30 ECO

Delfin DG 30 ECO -  

Unitatea de aspirare

Acest aspirator industrial are unitatea de aspirare de tip motor cu turbina amplasată direct pe axul motorului, cu protecţie împotriva exploziilor. Este o unitate astfel proiectată şi construită ca nu necesita nici un fel de întreţinere, în condiţiile unei funcţionari de 24 ore pe zi. O valvă de presiune asigura răcirea constantă a motorului chiar şi în cazuri de utilizare în condiţii foarte grele.Bordul de comandă conţine un întrerupător, şi un buton pentru oprire în caz de urgenţă.Un indicator de vid ne ajută la detectarea unei înfundări şi urmărirea procesului de aspirare.Un alt filtru ajuta la reducerea zgomotului aflat la gaura de evacuare.


Unitatea de filtrare

Filtrul este plasat şi protejat într-o carcasă de oţel; filtrul are o suprafaţă mare, astfel suprafaţa de filtrare este una ridicată (20.000cm2), iar eficientă de filtrare este una foarte bună, fiind de 3 micron. Aparatul este dotat cu un scuturător manual al filtrului care ajută operatorul să cureţe filtrul eficient, printr-o simplă mişcare în plan vertical, menţinând astfel filtrul curat. În acest fel va creşte durata de viaţă filtrului, menţinând ridicate performanţele aparatului. Diametrul de aspirare este de Ø80 mm plasat sub filtru, care face posibil aspirarea simultană a prafului a materialelor solide şi lichide, fără schimbarea filtrului


Unitatea colectoare

Materialul aspirat este depozitat într-un container (50 l capacitate) , dotat cu roţi.Aspiratorul este montat pe un saşiu din oţel inoxidabil, dotat cu două roţi pivotanţi, din care una este dotată cu frâna.Toate părţile metalice a aspiratorului sunt vopsite cu vopsea epoxidică.

Delfin DG 30 ECO

Media

Solicită ofertă

Sunt de acord sa primesc ocazional informații despre produsele si serviciile oferite de Tenrom Cleaning Solutions SRL. Am citit si sunt de acord cu politica de protectie a confidentialitatii datelor cu caracter personal.