Delfin DG 150 -  

Unitatea de aspirare

Aspirarea este asigurată de o unitate de aspirare cu ventilator cu canale laterale.Este o cuplare directă între ventilator şi axul motorului, aşa că nu necesită un sistem de transmisie. Este o unitate astfel proiectată şi construită încât nu necesită nici un fel de întreţinere, în condiţiile unei funcţionari de 24 ore pe zi. Un întrerupător de siguranţă decuplează motorul în caz de supraîncălzire.Panelul de control este plasat într-o caracasa din metal pe spatele masiniia.Controllerul include doua butoane independente ON şi OFF, un buton de oprire în caz de urgenţă. Un indicator de vid ne ajută la detectarea unei înfundări şi urmărirea procesului de aspirare. Un alt filtru ajuta la reducerea zgomotului aflat la gaura de evacuare. O supapă de presiune protejează motorul de supraîncălzire şi de o eventuală înfundare a filtrului.


Unitatea de filtrare

Filtrul este plasat şi protejat într-o carcasă de oţel; filtrul are o suprafaţă mare, astfel suprafaţa de filtrare este una ridicată (49.000cm2), iar eficientă de filtrare este una foarte bună, fiind de 3 micron. Aparatul este dotat cu un scuturător manual al filtrului care ajută operatorul să cureţe filtrul eficient, printr-o simplă mişcare în plan vertical, menţinând astfel filtrul curat. În acest fel va creşte durata de viaţă filtrului, menţinând ridicate performanţele aparatului. Diametrul de aspirare este de Ø80 mm plasat sub filtru, care face posibil aspirarea simultană a prafului a materialelor solide şi lichide, fără schimbarea filtrului.Un con este sudat în interiorul filtrului, pentru a aduce praful direct în container, protejând filtrul de tăieturi şi rupere.


Unitatea colectoare

Materialul aspirat este depozitat într-un container (100 l capacitate) , dotat cu roţi.Aspiratorul este montat pe un saşiu din oţel inoxidabil, dotat cu două roţi pivotanţi, din care una este dotată cu frâna.Toate părţile metalice a aspiratorului sunt vopsite cu vopsea epoxidică.

Delfin DG 150

Solicită ofertă

Sunt de acord sa primesc ocazional informații despre produsele si serviciile oferite de Tenrom Cleaning Solutions SRL. Am citit si sunt de acord cu politica de protectie a confidentialitatii datelor cu caracter personal.