Sisteme Multifuncționale de Curățenie î...

Sisteme Multifuncționale de Curățenie în Clădiri - Kaivac

Brandul Kaivac oferă un portofoliu integrat de sisteme multifuncționale de curățenie în clădiri, concepute pentru a aborda o gamă largă de aplicații critice, suprafețe și puncte de contact. Aceste echipamente multifuncționale nu doar produc un mediu curat și proaspăt, dar mai important, ele ajută la prevenirea răspândirii bolilor infecțioase.


Gama de sisteme multifuncționale de curățenie în clădiri Kaivac cuprinde două categorii principale de dispozitive: echipamentele Kaivac Omniflex și Kaivac NoTouch.


Dispozitivele Kaivac Omniflex sunt create pentru a se adapta nevoii de curățare și igienizare a diferitelor suprafețe.


Omniflex Autovac și Omniflex Autovac Battery au fost gândite ca o alternativă modernă și eficientă pentru mopul tradițional. Cu sisteme de alimentare autonome sau prin cablu, fiecare dintre cele două elimină murdăria în totalitate, fiind potrivite în special suprafețelor dure precum holurile, zonele de acces, podelele cafenelelor, depozitelor și sălilor de fitness.


Omniflex Spray & Vac și sistemul Kaivac UniVac, cele mai populare sisteme multifuncționale de curățenie în clădiri din această gamă, sunt soluția ideală atunci când vorbim despre spații cu o nevoie de igienizare amănunțită. În timp ce primul dispozitiv este foarte eficient pentru curățarea obiectelor sanitare sau ale murdăriei din spațiile înguste și rosturi cu ajutorul presiunii, cel de-al doilea facilitează procesul de curățare al pardoselilor, lăsând în urmă suprafețe uscate astfel încât traficul să se poată relua imediat.


Kaivac NoTouch este o gamă ce întrunește trei modele cu capacități și nivele de putere diferite, adaptate diferitelor spații și tipuri de suprafețe. Tehnologia de sprayere și aspirare cu care sunt prevăzute aceste sisteme multifuncționale de curățare în clădiri permite operatorilor să elimine murdăria extremă fără a atinge suprafețele contaminate, reducând, în același timp, costul operațional prin înlocuirea cu un singur dispozitiv a multiplelor echipamente necesare pentru a obține un rezultat similar.


Pentru toata gama de sisteme multifuncționale de curățenie în clădiri Kaivac se acordă o garanție de 5 ani pentru cadru și structură, inclusiv rezervoare și una de 1 an pentru partea electrică. Echipamentele sunt modulare, pot fi transformate cu ușurință prin accesorizare suplimentară, pentru a face față și altor aplicații adiționale. Sistemele nu necesită un service foarte elaborat, înlocuirea oricărei componente putând fi efectuată de către utilizator. Desigur, se poate apela și la rețeaua de service a companiei Tenrom, din cele patru centre din țară. Pentru mai multe informații privind structura de service la nivel național vizitati pagina service Tenrom. 
 

Materiale descărcabile

Broșură - Kaivac