Monodiscuri

Monodiscuri

Gama de monodiscuri profesionale Tennant se caracterizează prin echipamente de înaltă fiabilitate, durabilitate în utilizare şi preţuri competitive. Echipamentele tip monodisc de la Tennant asigură curățare, lustruire sau decapare pardoseli, cu maximă eficiență, indiferent de tipul de pardoseală. 

Extrem de versatile, mașinile monodisc pot fi utilizate în aplicații variate de curățenie, reușind să îndeplinească în mod eficient multiple activități specifice. Astfel, modelele Tennant sunt apreciate în rândul utilizatorilor datorită productivității lor crescute în sarcini de spălare și curățare pardoseli, curățare prin pulverizare sau decapare pardoseli. 

Gama de monodisc profesionale Tennant include modele de mașini cu un design ergonomic, acestea fiind ușor de manevrat. Echipamentele Tennant din această gamă au un nivel scăzut de zgomot, încadrându-se într-un interval de 59 dBA și 67 dBA. Fiind silențioase, pot fi utilizate cu succes în spații în care se desfășoară diverse activități de lucru, cum ar fi clădirile de birouri, centrele comerciale, spitalele sau instituțiile publice.

Ne puteți contacta și pe WhatsApp sau
Facebook Messenger