Sistemul KaiVac NoTouch 2150

Sistemul KaiVac NoTouch 2150 -  

Sistemul KaiVac NoTouch  2150 este mașina originală No-Touch de curățare. Acesta este conceptul cu cea mai mare capacitate și putere, pentru cele mai solicitante provocări de curățare. Este perfect pentru clădiri mari, cum ar fi: obiective industriale mari, aeroporturi, stadioane, pasaje publice, gări, stații de metrou etc .

 

  • La fel ca toate sistemele No-Touch de curățare, sistemul KaiVac NoTouch 2150 este special conceput pentru captarea în întregime și eliminarea murdăriei, bacteriilor și a altor poluanți nocivi de interior. 
  • Fiecare sistem combină soluțiile chimice automat, le distribuie prin dozatoare și injecție, cu presiunea de spălare potrivită pentru interior și creează o aspirare puternica a lichidului, într-un singur sistem integrat de curățare profundă. 
  • Este dovedit științific a fi de 60 de ori mai eficace în reducerea contaminării bacteriene în comparație cu mopurile, care sunt cele mai susceptibile de a răspândi contaminanți, în loc să recupereze murdăria. 
  • În fapt, sistemul KaiVac NoTouch 2150 curăță atât de bine încât depășește chiar și standardele industriale pentru curățare în zonele de preparare a alimentelor.
  • Prin folosirea lui se reduc drastic costurile cu forța de muncă, precum și în ceea ce privește consumul de chimicale, în timp ce îi inspiră operatorului o stare de bine, legată de propriul mod de a face curățenie.

Media

Ne puteți contacta și pe WhatsApp sau
Facebook Messenger