Aspirator profesional Tennant V6

Aspirator profesional Tennant V6 -  

Varianta de aspirator profesional Tennant V6 - model vechi este unul dintre cele mai versatile şi compacte aspiratoare de praf din acest sector al pieţei. Performanţa ridicată a aspirării, nivelul scăzut de zgomot şi designul robust garantează o performanţă optimă de curăţare pe toate tipurile de mochetă şi suprafeţe dificile.

  • Uşor de întreţinut şi cu costuri scăzute, este cea mai eficientă alegere pentru aspiratoare profesionale.
  • Menține o calitate excepțională a mediului în interior, cu filtrare standard HEPA 12 în 3 etape și două niveluri de sunet ultra-silențioase cu 68 dBA și 59 dBA.
  • Depozitarea la bord a sculelor și înfășurarea cablurilor facilitează transportul și depozitarea facilă.
  • Capacitatea de curățare de care dispune acest aspirator profesional Tennant V6 - model vechi poate fi selectată după preferințe, dispozitivul fiind prevăzut cu două trepte de putere.
  • Ţeava telescopică şi accesoriile pentru locuri înguste sunt incluse în preţ.

La Tenrom puteţi găsi la cele mai bune preţuri consumabile cum ar fi saci pentru colectarea prafului pentru varianta de aspirator profesional Tennant V6 - model vechi sau alte modele de aspiratoare Tennant. Pe lângă saci, puteţi găsi şi alte categorii de consumabile pentru aspiratoare Tennant: tălpi aspiratoare, cabluri, duze etc. Pentru detalii contactaţi compania Tenrom.

Aspiratorul profesional Tennant V6 - model vechi nu mai este disponibil. Pentru o ofertă nouă, vă rugăm să consultați rubrica de Aspiratoare profesionale Tennant (AICI)

Pentru o ofertă de consumabile, piese sau service, vă rugăm să consultați pagina de Service » Solicită Service


Detalii tehnice

Putere 1200 W
Debit aer 2.14 mc/min
Ridicare apa 250 mbar
Capacitate sac  9 Litri
Nivel zgomot 67.8 dB(A)
Greutate neta 7.6kg
Lungime cablu 15 m

Media

Ne puteți contacta și pe WhatsApp sau
Facebook Messenger