Aspirator profesional Tennant V3e

Aspirator profesional Tennant V3e -  

 

Acest aspirator profesional Tennant V3e - model vechi este un dispozitiv care se remarcă printr-un design ergonomic, ușor de manevrat, având o greutate netă de doar 6 kg.

 

  • Cu o lățime a capului de aspirație de 275 mm, aspiratorul este versatil, fiind potrivit pentru curățarea unei game largi de suprafețe.
  • Varianta de aspirator profesional Tennant V3e - model vechi asigură un mediu silențios cu o funcționare regulată la numai 68 dBA.
  • Cu o bază standard de filtrare pe 3 niveluri cu filtru HEPA încorporat, aerul se menține curat și proaspăt.
  • Designul compact îl face ușor de transportat, iar sistemul de depozitare al accesoriilor pe carcasă simplifică stocarea acestuia.
  • Costurile pentru întreținerea unui aspirator profesional Tennant V3e - model vechi sunt reduse mulţumită cablului armat şi protecţiei ȋnpotriva fracturilor.
  • Dispozitivul este dotat cu un furtun flexibil, o ţeavă telescopică metalică, o talpă de aspirație, o duză pentru locuri ȋnguste, o perie rotundă și un sac sintetic.


Aspiratorul profesional Tennant V3e - model vechi nu mai este disponibil. Pentru o ofertă nouă, vă rugăm să consultați rubrica de Aspiratoare profesionale Tennant (AICI)


Pentru o ofertă de consumabile, piese sau service, vă rugăm să consultați pagina de Service » Solicită Service


Detalii tehnice

Putere motor 800 W
Debit aer 30.5 l/s
Putere aspiraţie 210 mbar
Capacitate sac 11,5 litri
Nivel zgomot 68 dB(A)
Greutate netă 6 kg
Lungime cablu 12 m

Media

Ne puteți contacta și pe WhatsApp sau
Facebook Messenger