Tennant T3 -  

Tennant T3 - model vechi este o maşină dotată cu funcțiile de spălare uscare cu dirijare de pe sol foarte apreciată datorită eficienţei de curăţare, dar şi pentru durabilitatea maximă dovedită. Echipamentul poate fi comandat în 2 versiuni: una de 43 cm cu o singură perie-pad sau versiunea de 50 cm cu 2 perii sau suporţi de pad şi cu motor de tracţiune, ambele versiuni putând fi achiziţionate în 3 variante: standard, FaST sau ec-H2O™. 

  • Echipamentul  Tennant T3 are o autonomie de aproximativ 3 ore, fiind dotat cu o baterie de 110 Ah,  și beneficiază de rezervoare de 40L fiecare.
  • Accesul uşor la rezervoare (soluţie și apă reziduală) permite curăţarea şi implicit reducerea depunerilor și dezvoltarea bacteriilor. 
  • Echipamentul este foarte uşor de manevrat, iar consumabilele se pot schimba fără ustensile speciale, de către orice operator.
  • Chiar şi la întoarceri de 180˚, dispozitivul parabolic de aspirare al echipamentului  Tennant T3 - model vechi recuperează de pe pardoseală toată soluţia de curăţare.
  • Cu un nivel de zgomot de 67 dBA (nivelul de zgomot al unei conversaţii), T3 este cel mai silențios echipament din categoria sa.

Modelul Tennant T3 nu mai este disponibil, aceasta a fost ȋnlocuit cu modelul T300.

Pentru o ofertă de consumabile, piese sau service, vă rugăm să consultați pagina de Service » Solicită Service


Media

Ne puteți contacta și pe WhatsApp sau
Facebook Messenger