MIRA -  

MIRA este un echipament de spălat şi uscat pardoseli revoluţionar, ce regândeşte complet ideea curăţării spaţiilor mici precum toaletele, bucătăriile, sălile de clasă, birourile, saloanele din spitale, recepţiile, holurile sau în jurul utilajelor ori a CNC-urilor din fabrici. 

Câteva caracteristici ale mașinii de spălat și uscat Mira

  • Echipamentul este alimentat de o baterie Li-ion.
  • Mașina poate fi dotată cu perii moi, dure, abrazive sau suporţi de pad cu pad-uri de diverse culori.
  • Acestea pot fi alese în funcție de tipul de pardoseală, de gradul de abrazivitate al acesteia  sau de scopul de curățenie.
  • Deși are dimensiuni reduse, Mira vine cu o presiune pe perii și cu o autonomie de lucru fără egal în rândul echipamentelor din clasa sa.
  • Aparatul poate fi transportat cu ușurință de către oricine.
  • Accesorii opționale: cărucior de transport și alimentator.
  • Mașina a fost proiectată pentru a putea fi folosită în combinație cu detergenți biodegradabili, fără spumare.

Detalii tehnice

Front de lucru 400 mm
Număr perii 2
Motor aspirare 330W
Rezervor apă curată 3 litri
Rezervor apă reziduală        5 litri
Presiune pe perii (min./max.) 28/30 kg
Viteza de rotaţie a periilor (rpm) 3 trepte - 145/175/220 rpm
Acumulator Li-ion, 36V/13Ah
Autonomie cu o incarcare a bateriei   1-1,5 ore
Greutate 28 kg
Dimensiune (H x L x I) 120 x 50 x 42 cm

Opțiuni

Din gama de mașini spălat pardoseli comercializate de Tenrom se remarcă MIRA, una dintre cele mai revoluționare mașini de spălat și aspirat pardoseli. Echipamentul este condus manual de către un operator și excelează în aplicații de spălare și aspirare a lichidelor de pe diferite tipuri de pardoseli. 

Utilizată cu succes atât în clădiri civile, cât și în spații industriale, MIRA asigură productivitate și eficiență maximă pe pardoseli plane și rigide, fără obstacole, precum și pe suprafețe netede sau aspre. Pe suprafața de lucru, mașina de spălat și uscat MIRA distribuie soluția de apă și detergent. Cantitatea soluției poate fi configurată în prealabil, în funcție de pardoseală și de suprafața pe care operatorul o are de acoperit. Simultan, periile îndepărtează eficient murdăria de pe pardoseală. 

Sistemul de aspirare a acestei mașini de spălat și aspirat pardoseli asigură, dintr-o singură mișcare, uscarea completă a pardoselii (și a lichidelor). Această funcție este facilitată de o racletă ce intră în contact cu solul în procesul de spălare și aspirare. 

Din rândul caracteristicilor acestui model de mașini spălat pardoseli, menționăm și faptul că MIRA este livrată cu diferite tipuri de perii sau discuri abrazive. Acestea trebuie selectate ținând cont de particularitățile suprafeței de lucru (compoziția acesteia sau gradul de abrazivitate), precum și de tipul de pardoseală și de scopul utilizării acestei mașini spălat pardoseli. Murdăria și lichidele sunt aspirate de pe pardoseli prin intermediul periilor frontale. În combinație cu un detergent de curățare potrivit tipurilor de perii folosite, MIRA este ușor adaptabilă la variatele pardoseli și feluri de murdărie. Pentru evitarea supraîncărcării, mașina dispune de un sistem de siguranță care blochează motorul. 

Echipamentul de frecat și uscat pardoseli MIRA a fost special proiectat pentru a fi utilizat în asociere cu detergenți biodegradabili și fără spumare. Mașina se încadrează așadar în direcția de dezvoltare a companiei Tenrom, cu focus pe sustenabilitate și pe transformarea procesului de curățenie într-unul mai prietenos cu mediul. 

Materiale descărcabile

Ne puteți contacta și pe WhatsApp sau
Facebook Messenger