Aspirator profesional Tennant V-SMU-36

Aspirator profesional Tennant V-SMU-36 -  

Varianta de aspirator profesional Tennant V-SMU-36 - model vechi este ușor de manevrat şi se caracterizează prin randamentul ridicat pe care îl atinge pe suprafeţe mari de mochetă și  prin capacitatea excelentă de a ajunge în locuri dificile. V-SMU-36 este proiectat pentru a stabili standardele industriei în ceea ce priveşte productivitatea, uşurinţa în utilizare şi performanţa în curăţenie.

  • Capacitatea unică de a suporta greutatea şi viteza periei fac din acest aspirator vertical pe motor dublu cea mai bună alegere disponibilă în prezent pentru toate tipurile de suprafeţe.
  • Dispozitivul va asigura un mediu ambiental silențios întrucât atinge doar 69.9 dBA.
  • Echiparea standard cu filtru HEPA a unui aspirator profesional Tennant V-SMU-36 - model vechi asigură un mediu ambiental mai sănătos.
  • Versatilă şi uşor de utilizat, mașina este prevăzută cu o baghetă telescopică integrată,  cu un săculeț de hârtie suplimentar și un set complet de accesorii.

La Tenrom puteţi găsi la cele mai bune preţuri consumabile cum ar fi sacii pentru colectarea prafului potriviți unui aspirator profesional Tennant V-SMU-36 - model vechi sau altor modele Tennant. Pe lângă saci, puteţi găsi şi alte categorii de consumabile pentru aspiratoare Tennant: tălpi pentru aspiratoare, cabluri, duze etc. Pentru detalii contactaţi compania Tenrom.

Modelul vechi V-SMU-36 nu mai este disponibil. 

Pentru o ofertă de consumabile, piese sau service, vă rugăm să consultați pagina de Service » Solicită Service


Detalii tehnice

Putere 1200W
Front lucru 305 mm
Debit aer 204 m³/ora
Ridicare apa 222 mbar
Tip perie cilindrica
Dimensiune perie 305/57 mm
Putere motor perie 1.19 kW
Nivel zgomot 69.9 dB(A)
Greutate neta 7.3 kg
Dimensiune (L/l/h) 320/370/1120 mm

Ne puteți contacta și pe WhatsApp sau
Facebook Messenger