Echipamente vechi

Echipamente vechi

Gama de modele vechi Tennant reunește o varietate largă de echipamente concepute pentru a eficientiza procesul de curățare a unui spectru larg de suprafețe, de la textura delicată a mochetelor, până la rigiditatea unei pardoseli industriale. Create din materiale cu un standard înalt de calitate, aceste dispozitive trec cu succes testul timpului, durabilitatea fiind una dintre caracteristicile de bază ale tuturor produselor Tennant.


Tipuri de modele vechi Tennant

  • Aspiratoare pentru uz uscat 

Variantele de modele vechi Tennant V-SMU-36 și V6 funcționează cu eficiență în aspirarea suprafețelor întinse de mochetă din cafenele, spații de birouri sau hoteluri.  

Pentru spațiile cu o suprafață extinsă care necesită o curățare rapidă, specialiștii Tenrom recomandă mașina cu funcții de aspirare și/sau măturare S12, cu operator la bord, iar pentru a înlocui clasicul mop, putem opta pentru varianta de aspirator cu spălare T1.

  • Aspiratoare pentru uz umed-uscat

Aspiratoarele Tennant V10, V12 și V14 sunt concepute pentru a înlătura atât reziduurile solide, cât și pe cele lichide, fiind prevăzute cu un rezervor de 16 litri, 25 litri, respectiv 48 litri.

  • Echipamente de spălat și uscat/măturat

Dacă ne dorim podele curate și igienizate, fără a întrerupe traficul pentru mult timp, mașinile cu spălare și uscare Tennant 5680 și T3 sunt opțiunea potrivită. 


Tehnologiile Tennant


Seria de modele vechi Tennant nu este lipsită de tehnologii de înaltă performanță, calitatea aerului, impactul redus asupra mediului și reducerea costurilor operatorului fiind o prioritate pentru producător.


Filtrul HEPA de care dispun dispozitivele V3e, V6 și V-SMU-36 contribuie la curățarea și purificarea aerului din spațiile interioare. Sistemele echipate cu HEPA elimină în încăpere mai puțin praf și acarieni în timpul aspirării, reducând semnificativ posibilitatea de a dezvolta alergii. 


Sistemul ES de reciclare a soluției de curățare de care dispun câteva dintre cele mai populare modele vechi Tennant de spălare - Tennant 8300 și T5680 - este unic în industria de profil și asigură o reducere a impactului negativ asupra mediului, permițând o recirculare a apei cu detergent de până la 3 ori. 


Tehnologiile FaST (sistem automat de dozare a detergentului) și ec-H2O™ (sistem de spălare fără detergent) sunt și ele disponibile pentru variantele Tennant 8300, T5680, T3 și T5. Costurile sunt reduse la minim în special în cazul celei de-a doua. Ec-H2O™ convertește electric apa în detergent, fiind o opțiune ecologică și, desigur, economică


Ne puteți contacta și pe WhatsApp sau
Facebook Messenger