Echipamentul de frecat si uscat pardoseli M...

Echipamentul de frecat si uscat pardoseli MIRA

Din gama de mașini spălat pardoseli comercializate de Tenrom se remarcă MIRA, una dintre cele mai revoluționare mașini de spălat și aspirat pardoseli. Echipamentul este condus manual de către un operator și excelează în aplicații de spălare și aspirare a lichidelor de pe diferite tipuri de pardoseli. 

Utilizată cu succes atât în clădiri civile, cât și în spații industriale, MIRA asigură productivitate și eficiență maximă pe pardoseli plane și rigide, fără obstacole, precum și pe suprafețe netede sau aspre. Pe suprafața de lucru, mașina de spălat și uscat MIRA distribuie soluția de apă și detergent. Cantitatea soluției poate fi configurată în prealabil, în funcție de pardoseală și de suprafața pe care operatorul o are de acoperit. Simultan, periile îndepărtează eficient murdăria de pe pardoseală. 

Sistemul de aspirare a acestei mașini de spălat și aspirat pardoseli asigură, dintr-o singură mișcare, uscarea completă a pardoselii (și a lichidelor). Această funcție este facilitată de o racletă ce intră în contact cu solul în procesul de spălare și aspirare. 

Din rândul caracteristicilor acestui model de mașini spălat pardoseli, menționăm și faptul că MIRA este livrată cu diferite tipuri de perii sau discuri abrazive. Acestea trebuie selectate ținând cont de particularitățile suprafeței de lucru (compoziția acesteia sau gradul de abrazivitate), precum și de tipul de pardoseală și de scopul utilizării acestei mașini spălat pardoseli. Murdăria și lichidele sunt aspirate de pe pardoseli prin intermediul periilor frontale. În combinație cu un detergent de curățare potrivit tipurilor de perii folosite, MIRA este ușor adaptabilă la variatele pardoseli și feluri de murdărie. Pentru evitarea supraîncărcării, mașina dispune de un sistem de siguranță care blochează motorul. 

Echipamentul de frecat și uscat pardoseli MIRA a fost special proiectat pentru a fi utilizat în asociere cu detergenți biodegradabili și fără spumare. Mașina se încadrează așadar în direcția de dezvoltare a companiei Tenrom, cu focus pe sustenabilitate și pe transformarea procesului de curățenie într-unul mai prietenos cu mediul. 

Accesorii opționale: 

 

  • Cărucior de transport | Accesoriul permite transportarea mai ușoară a acestui model de mașini spălat pardoseli. 
  • Alimentator | Acest accesoriu poate înlocui bateria și conferă mai multă autonomie în utilizarea echipamentului. 

Pentru mai multe informații, vă rugăm să ne contactați. Specialiștii Tenrom vă stau la dispoziție cu informații și oferte » Contact. 


Ne puteți contacta și pe WhatsApp sau
Facebook Messenger