Echipamente pentru curăţenia urbană Gree...

Echipamente pentru curăţenia urbană Green Machines

Gama de echipamente curățenie stradală Green Machines include utilaje speciale dedicate spațiilor urbane ce necesită aspirare, măturare și salubrizare. Echipamentele Green Machines propun tehnologii inovatoare pentru piața din România în procesul de curățenie stradală, asigurând eficiență maximă chiar și în spații greu accesibile, înguste sau înzăpezite. 

Din portofoliul Green Machines vă punem la dispoziție categorii diferite de echipamente pentru curățenie stradală: 

  • Echipamente convenţionale Green Machines, cum ar fi modelele Green Machines 414 (din seria 400) și Green Machines 636 (din seria 600). Ușor de manevrat, confortabile și extrem de eficiente, aceste utilaje au ca aplicații de bază aleile, parcurile și centrele pietonale din zonele urbane, precum și alte aplicații similare. 
  • Utilaje unicat, precum modelul Green Machines 500ze - care este și primul echipament de măturat complet electric din lume! În funcție de bateria Li-ion cu care este dotată mașina, aceasta poate să atingă o autonomie de la 6 ore de lucru, până la 10 ore. Faptul că setul de baterii poate fi schimbat cu cel de rezervă, asigură, la nevoie, autonomia necesară desfășurării neîntrerupte a activității. Fără emisii de carbon, cu un nivel al zgomotului redus, modelul se integrează cu ușurință în centrele urbane extrem de aglomerate, fără a depăși limitele de zgomot impuse de context și fără a afecta în mod negativ mediul. 
  • Noul model Green Machines GM1ze reprezintă, în momentul de față, alături de modelul 500ze,  viitorul în domeniul echipamentelor de curățenie stradală datorită, în mare parte, lipsei impactului asupra mediului înconjurător. Mașina beneficiază de o propulsie exclusiv electrică! Mașina deține o capacitate de stocare de până la 240 de litri (pubela) și are o autonomie de lucru de până la 16 ore. 

Echipamentele pentru curățenie stradală Green Machines reprezintă o noutate absolută pentru piața din România, fiind un prim pas către mecanizarea acestui proces în centrele marilor orașe și nu numai. Cu tehnologii de ultimă generație care permit autonomia utilajelor și o eficiență la cote maxime a acestora, echipamentele revoluționează modul în care străzile, aleile, parcurile și zonele centrale ale orașelor se prezintă. 

Tenrom vă stă la dispoziție, la nivel național, cu piese și alte consumabile specifice echipamentelor Green Machines, iar specialiștii noștri asigură, totodată, service pentru utilajele de curățenie stradală Green Machines


Ne puteți contacta și pe WhatsApp sau
Facebook Messenger