Echipamente de curăţenie VLX

Echipamente de curăţenie VLX

Productivitatea sporită este o caracteristică importantă a gamei de echipamente curățenie VLX Tennant. Produsele prezente în această gamă asigură o performanță deosebită și o curățare eficientă a pardoselilor, indiferent de tipul acestora. Datorită nivelului scăzut de zgomot al echipamentelor, acestea sunt potrivite pentru utilizare în orice moment al zilei, în special în zonele sensibile la zgomot, precum spitalele, școlile, clădirile de birouri sau chiar în unitățile comerciale.


Confortul operatorului este asigurat de design-ul modern, ergonomic și ușurința în utilizare și transport. Acesta nu trebuie să depună vreun efort în plus, fiindcă echipamentul este realizat în așa manieră încât operarea acestuia este extrem de simplă.


  • Din gama de echipamente curățenie VLX, vă recomandăm modelul VLX 1040S pentru zonele aglomerate, precum spitalele, magazinele sau instituțiile, deoarece este robust și ușor de manevrat. De asemenea, echipamentul VLX 2285S reprezintă alegerea perfectă pentru curățarea zilnică, având capacitatea rezervoarelor foarte mare, iar cu o singură încărcare, echipamentul funcționează fără probleme timp de 4 ore.
  • Pentru curățarea eficientă a zonelor greu accesibile, modelele de echipamente curățenie VLX 528,  VLX 416S și VLX 728S sunt cele pe care vi le recomandăm. Acestea sunt ideale pentru birouri, spitale și unități comerciale, fiind compacte, silențioase și foarte ușor de utilizat. Un punct comun al acestor echipamente este tracțiunea asistată, iar viteza de rotație a periei este de 140 rpm (VLX 416S și VLX 728S), respectiv 150 rpm, pentru VLX 528.
  • Noutatea acestei game este echipamentul VLX 2180SR de talie redusă, cu volan. Echipamentul este potrivit pentru utilizare atât în zonele înguste, cât și pentru curățarea spațiilor largi, lățimea de lucru fiind de 500 mm. Operarea acestuia este foarte simplă, fiind dotat cu programe automate presetate (AUTO și ECO). Echipamentul de curățenie asigură o bună curățare a spațiilor de retail, spațiilor industriale, unde există un nivel mediu al murdăriei.
  • Curățarea suprafețelor mari nu a fost niciodată atât de ușoară. VLX 878R este un echipament de măturat, potrivit atât pentru interior, cât și pentru exterior, datorită sistemului de acționare hibrid. Cu o viteză maximă de 6,5 km/h și cu un acces în rampă de 20%, acest utilaj se înscrie cu brio în rândul modelelor de echipamente curățenie VLX care fac față oricărei provocări de curățare.

Ne puteți contacta și pe WhatsApp sau
Facebook Messenger