Echipamente de măturat Tennant

Echipamente de măturat Tennant

Gama de utilaje și echipamente de măturat Tennant porneşte de la modele de o capacitate mică, precum modelul Tennant S3, o mașină de măturat foarte eficientă pe suprafețe deschise, și culminează cu utilaje și mașini de măturat precum modelul Tennant 800, cel mai mare din industria mondială la ora actuală.

Orice mașină de măturat Tennant se caracterizează prin robusteţe şi durabilitate, reprezentând o soluție optimă de măturat pe termen lung pentru orice aplicaţie industrială.

  • În portofoliul Tennant, veți regăsi, în primul rând, mașini de măturat manuale (cu acționare manuală, mai specific), precum modelul Tennant S3; 
  • Acestor modele, le urmează mașini de măturat și aspirat cu acționare pe bază de baterii, cum sunt modelele Tennant S9 sau Tennant S10. Acesta din urmă, modelul S10, este o mașină de măturat industrială, fiind cel mai bun echipament dirijat de pe sol din clasa sa. 
  • Portofoliul Tennant de mașini de măturat continuă cu echipamente profesionale cu acționare pe baterii, care au un sistem hidraulic de golire a containerului
  • Tehnologiile Tennant, inovatoare în domeniul curățeniei, sunt cele care asigură performanță și productivitate maximă. Echipamentul Tennant S20 este o mașină de măturat industrială cu om la bord, pregătită să facă față oricărei situații, atât în spații interioare, cât și în exterior. 
  • Rezultatele excelente se datorează și sistemelor Sweep Max™ și Shake Max™, care asigură un control al prafului în 3 trepte, respectiv o eficientă curățare a prafului. 
  • Aceste tehnologii inovatoare sunt prezente și la mașina de măturat Tennant S30. Acest model de echipament permite desfășurarea activității la temperaturi variate, fiind dotat cu o cabină închisă și climatizată. Productivitatea ridicată este asigurată și de posibilitatea dotării acestei mașini cu patru roți. Astfel, mașina de măturat devine mai stabilă și atinge o viteză mai mare de deplasare. În plus, echipamentul poate fi dotat cu rezervoare de oțel. 
  • Gama de mașini de măturat Tennant este completată de modelul Tennant 800, care se face remarcat în rândul echipamentelor industriale de măturat atât datorită gabaritului său, cât și datorită eficienței crescute. Mașina de măturat Tennant 800 întrunește toate caracteristicile și tehnologiile care asigură productivitatea echipamentelor Tennant, însă duse la un alt nivel. Astfel, rezervorul de 850L poate fi ridicat hidraulic la 183 cm, iar suprafața filtrelor ajunge până la 17 mp. Similar modelului Tennant S30, echipamentul Tennant 800 este dotat cu cabină închisă și climatizată. Într-o oră, mașina poate asigura o productivitate maximă de până la 15.000 mp! 

În funcție de aplicațiile de interes, fie că este vorba de spații industriale, exterioare sau interioare, trotuare, străzi sau curtea unui imobil, vă punem la dispoziție mașina de măturat adecvată destinației de lucru. Specialiștii Tenrom vă stau la dispoziție pentru informații și consultanță în domeniu!


Ne puteți contacta și pe WhatsApp sau
Facebook Messenger