Echipamente combinate de spălat-măturat T...

Echipamente combinate de spălat-măturat Tennant

Gama de echipamente combinate de spălat-uscat și măturat este compusă dintr-o serie de echipamente de curățenie de mari dimensiuni, potrivite pentru curățarea pardoselilor pe spații întinse precum parcările subterane și supraterane, hale industriale etc. 

Cu un nivel de randament crescut, caracteristic, de altfel, tuturor produselor Tennant, aceste dispozitive asigură o curățare rapidă și eficientă datorită proceselor simultane de spălare și măturare/uscare. Randamentul acestei categorii de echipamente profesionale de curățenie pleacă de la 10.560 mp/oră, fapt ce contribuie la o reducere considerabilă a timpului și costurilor obișnuite de curățare a spațiilor industriale.

Gama de echipamente combinate de spălat-uscat și măturat  este prevăzută fie cu motoare termice, în cazul seriei de echipamente de curățenie profesionale M20 și M30, fie cu baterii de mare capacitate, dacă ne referim la  M17 - mașină curățenie.

M17 este unul dintre cele trei echipamente profesionale de curățenie care asigură o curățare eficientă prin spălare și măturare. Datorită tehnologiei cu care este prevăzută, a celor două nivele de filtrare și a sistemului Shake Max™ de scuturare a filtrului, mașina de curățenie Tennant M17 asigură nu doar podele curate și uscate, ci și menținerea calității aerului, creând un mediu plăcut și sănătos pentru angajații spațiilor industriale. Tehnologia Touch and Go permite o simplificare a procesului pentru operator.

Variantele de echipamente combinate de spălat-uscat și măturat M 20 și M 30 pot fi dotate, opțional, cu tehnologiile inovative ec-H2O™, FaST® sau ES™, care prelungesc durata de viață a echipamentelor și asigură un proces de curățare prietenos cu mediul, reducând, în același timp, costurile de utilizare. Reducerea cantității de detergent cu 66-100%, scăderea cantității de apă reziduală cu până la 70% și eficiența ridicată în curățarea  mediilor cu grăsimi şi uleiuri vegetale reprezintă alte avantaje în utilizarea acestor echipamente. 

Design-ul celor trei echipamente de curățenie permite operatorului o manevrare confortabilă, la standarde înalte de siguranță, compartimentul ErgoSpace™ îmbunătăţind vizibilitatea şi timpii de răspuns la obstacole.

Toate cele trei echipamente combinate de spălat-uscat și măturat se bucură de avantajele sistemului Floor Smart®, care asigură aceeași eficiență caracteristică dispozitivelor Tennant, dar cu o construcție bazată pe simplitate: doar două perii și mai puține componente de înlocuit.


Ne puteți contacta și pe WhatsApp sau
Facebook Messenger