Ec-H2O NanoClean® -  

Următoarea generație de curățare fără detergent. Curăță în siguranță și eficient murdaria in majoritatea aplicațiilor.

Tehnologia ec-H2O NanoClean® transformă electric apa într-o soluție inovatoare, fără detergent, care curăță eficient, economisește bani și reduce impactul asupra mediului în comparație cu substanțele chimice de curățare zilnică a pardoselii. Această apă transformată este creată de o celulă electronică de la bord care generează milioane de bule microscopice minuscule cunoscute sub numele de nanobule care cresc eficacitatea de curățare a soluției. Această soluție de ultimă generație oferă aceleași beneficii ale primei generații, iar acum curăță mai bine prin eliminarea mai multor tipuri de murdărie.

De când Tennant și-a introdus tehnologia proprie ec-H2O™, bine adoptată la nivel global, în 2008, progresele în tehnologia nanobule au condus la ec-H2O NanoClean. Această tehnologie oferă curățare de ultimă generație, cu bule la scară nanometrică care descompun murdăria, grăsimile alimentare și alte depuneri frecvente, apoi le suspendă în apa de curățare, unde racleta poate îndepărta cu ușurință murdăria de pe pardoseala.

 

Tehnologia este disponibilă ca și opțional pentru cele mai cunoscuta mașini de curățenie Tennant: T300, T500, T7, T12, T16, T17, T20, M20.

Media

 

 

 

Solicită ofertă

Reprezentați o companie de industrie, logistică sau depozitare? *

Sunt de acord sa primesc ocazional informații despre produsele si serviciile oferite de Tenrom Cleaning Solutions SRL. Am citit si sunt de acord cu politica de protectie a confidentialitatii datelor cu caracter personal.

Ne puteți contacta și pe WhatsApp sau
Facebook Messenger