Tennant T350 -  

Tennant T350 – masina de spalat si uscat pardoseli de tip platforma (stand on) si ghidare cu volan 
Ratele ridicate de productivitate și manevrabilitate fac din aceasta masina de spalat si uscat pardoseli de tip platforma (stand-on) si ghidare cu volan o alegere ideală pentru spații mari si totodata obstrucționate de diverse elemente constructive, greu de ocolit pentru alte modele de echipamente.
  • Cu T350 curatam mai rapid și mai mult timp, cu o rata de productivitate de top in categoria din care masina face parte si care depășeste 2800 m2 / oră.
  • Cu T350 asiguram  rezultate de curățare consistente cu programul Zone Settings™  care asigura setarea unor moduri diferite de lucru pentru diferite condiții de curățare.
  • Cu T350 reducem riscul de accidente datorat alunecarilor  și ne asiguram că depunerile sunt îndepărtate de pe pardoseala datorita designului optimizat al racletei și  sistemului de aspiratie.
  • Echipamentul asigura  ergonomia maxima in operare, precum si controlul permanent din partea operatorului, cu  o rata de manevrabilitate greu de egalat. 
  • Echipamentul asigura reducerea consumul de apă și eliminarea detergenților de curățare convenționali în fluxul de deșeuri cu tehnologia ec-H2O NanoClean.
  • Bazinul de solutie reziduala este special finisat pentru limitarea la maximum a depunerilor reziduale pe peretii acestuia, cu eficienta antibacteriana dovedita.
  • T350 in configuratia carucior de ustensile permite profesionistilor sa transporte simultan caruciorul cu ustensile: mopuri, lavete, saci colectare gunoi, pulverizatoare pentru interventii rapide oriunde, oricand.

Bazinul de solutie reziduala este special finisat pentru limitarea la maximum a depunerilor reziduale pe peretii acestuia, cu eficienta antibacteriana dovedita.

Echipamentul asigura reducerea consumul de apă și eliminarea detergenților de curățare convenționali în fluxul de deșeuri cu tehnologia ec-H2O NanoClean.

Media

 

 

Solicită ofertă

Sunt de acord sa primesc ocazional informații despre produsele si serviciile oferite de Tenrom Cleaning Solutions SRL. Am citit si sunt de acord cu politica de protectie a confidentialitatii datelor cu caracter personal.

Ne puteți contacta și pe WhatsApp sau
Facebook Messenger