Echipamente de spălat şi uscat Tennant

Echipamente de spălat şi uscat Tennant

Echipamente de spalat si uscat înseamnă mai mult decât un simplu aspirator cu spălare și uscare. Echipamentele profesionale de spălare și uscare reprezintă categoria principală din portofoliul Tennant de echipamente de curățenie

Tehnologiile inovatoare în domeniu propuse de Tennant, calitatea materialelor utilizate în producția echipamentelor, eficiența acestora și consumul redus de apă reprezintă doar câteva dintre avantajele pe care aceste mașini le aduc în domeniul serviciilor legate de echipamentele de curățenie. 

De ce să optați pentru echipamente și aspiratoare profesionale cu spălare și uscare Tennant? | Informații generale despre echipamente: 

  • Gama începe cu modelul Tennant T2 cu alimentare pe baterii, acesta având cel mai puternic motor de aspirare din clasa sa. 
  • Gama de echipamente și aspiratoare profesionale cu funcții de spălare și uscare continuă cu mai multe modele cu și fără tracţiune, pe baterii. Dintre acestea, putem menționa echipamentele de curăţenie Tennant T300e, Tennant T500e, Tennant T600e, Tennant T7, Tennant T12, Tennant T16 și T17, precum și modelul de echipament de spălat pardoseli Tennant T20 cu pe motor diesel sau GPL.
  • O caracteristică comună a echipamentelor de spălat pardoseli o reprezintă posibilitatea de dotare cu tehnologii Tennant, inovatoare în rândul tehnologiilor din domeniul curățeniei. Aici amintim de tehnologiile ES, ec-H2O sau NanoClean, care elimină necesitatea folosirii detergentului pentru spălarea zilnică și conduc la reducerea consumului de apă cu până la 70%. 
  • Toate acestea înseamnă economii substanțiale la bugetul de curățenie, fără compromis la calitate. 
  • Dacă sunteți în căutarea unui aspirator profesional cu spălare și uscare, vă recomandăm să îl alegeți în funcție de o serie de criterii importante: motorul acestuia, capacitatea rezervorului pentru soluție și capacitatea rezervorului de recuperare, autonomia mașinii la o încărcare, presiunea pe perie, lățimea de curățare etc. 
  • Specialiștii Tenrom vă stau la dispoziție pentru consultanță privind cea mai bună variantă pentru dumneavoastră. 
  • Toate echipamentele de spălat și uscat Tennant pot fi achiziționate atât noi, cât și recondiționate, precum pot fi închiriate atât pe termen lung, cât și pe termen scurt.

Tenrom, ca importator exclusiv în România de echipamente de curățenie Tennant, vă pune la dispoziție cele mai avansate tehnologii de curățenie. Fie că aveți nevoie pentru firma dvs. de curățenie de un aspirator cu spălare și uscare profesional, de echipamente pentru curățenia stradală, de echipamente pentru măturat sau căutați aspiratoare industriale, vă invităm să explorați portofoliul nostru.

Ne puteți contacta și pe WhatsApp sau
Facebook Messenger