Curăţarea mochetelor

Curăţarea mochetelor

Pentru curățarea mochetelor, vă punem la dispoziție atât tradiționalele modele de aspirator injecție extracție (Tennant 1210-1215), cât și două echipamente cu adevărat speciale destinate curățării de covoare și mochete: aspiratoarele Tennant R3 și Tennant E5

Curățare mochete cu aspiratoare injecție extracție

  • Echipamentele Tennant 1210-1215 sunt ușor de manevrat și asigură eficiență sporită în procesul de curățare mochete și covoare.
  • Ambele modele au disponibil și accesoriul pentru curățarea de canapele, tapiserii și scaune - acesta fiind extrem de apreciat și de popular în cadrul spălătoriilor auto.
  • Dimensiunile compacte, nivelul scăzut de zgomot (70 / 71 dBA), capacitatea generoasă a rezervoarelor (15 și 30 litri) sunt alte caracteristici care plasează echipamentele Tennant 1210-1215 pentru curățarea mochetelor în topul aspiratoarelor de acest gen. 

Curățarea mochetelor și a covoarelor în profunzime

  • Soluția ideală pentru curățarea mochetelor în profunzime este echipamentul Tennant E5, un echipament de extracție dotat cu perie cilindrică.
  • Cu 1.200 de rotații pe minut, peria mașinii asigură rezultate remarcabile inclusiv în cazul în care aveți în vederea curățarea mochetelor vechi sau a mochetelor foarte murdare.
  • Înălțimea redusă și forma compactă permite o curățare optimă în spații înguste, cu obstacole, precum și sub diverse obiecte pe care preferați să nu le mutați.
  • Echipamentul Tennant E5 are un nivel de zgomot redus (de 68 dBA), iar lungimea cablului este de 15 m. 

Dintr-un singur pas: curățarea mochetelor cu Tennant R3 Ready Space™

Conceput pentru curățarea zilnică a mochetelor, Tennant R3 Ready Space asigură atât spălarea, cât și uscarea acestora dintr-un singur pas. Dotat cu sistemul Ready Space™, o tehnologie inovatoare dezvoltată de către Tennant, aspiratorul acționează pe două planuri: 

  • Ajută la utilizarea cu până la 80% mai puțină apă în procesul de spălare; 
  • Scade cu până la 90% cantitatea de apă din mocheta sau din covorul spălat. 

Sistemul Ready Space™ lasă mochetele curățate într-un stadiu aproape uscat (pot fi uscate în numai 30 de minute). 

---

Echipamentele Tennant pentru curățarea mochetelor au un design compact, fiind astfel ușor de manevrat. De asemenea, tehnologiile inovatoare și accesoriile acestora acoperă o paletă variată de aplicații în curățarea mochetelor, covoarelor și tapițeriei. 

Pentru mai multe detalii tehnice, vă rugăm să accesați paginile dedicate fiecărui model Tennant în parte. Specialiștii Tenrom vă stau la dispoziție pentru informații suplimentare. 


Ne puteți contacta și pe WhatsApp sau
Facebook Messenger