Aspirator profesional Tennant V-BP-7

Aspirator profesional Tennant V-BP-7 -  

Aspiratorul profesional Tennant V-BP-7 este unul dintre cele mai versatile şi compacte aspiratoare de tip rucsac, cu o greutate de numai 5 kg. Hamul ergonomic proiectat de experți, maximizează confortul utilizatorului, prin distribuirea greutății mai mult pe șoldurile acestuia, decât pe spate.

Performanţa ridicată a aspirării, nivelul scăzut de zgomot (67 dBA) şi design-ul robust al aspiratorului profesional Tennant V-BP-7 garantează o performanţă optimă de curăţare pe toate tipurile de mochetă şi suprafeţele dificile.

  • Putere motor: 850 W.
  • Sistem de filtrare în 4 etape.
  • Filtru Hepa inclus în preț.
  • Lungimea cablului este de 15 m.
  • Capacitatea rezervorului este de 5,7 litri.

La Tenrom puteţi găsi cele mai bune preţuri la consumabile - cum ar fi sacii pentru colectarea prafului pentru aspiratorul profesional Tennant V-BP-7 sau alte modele de aspiratoare Tennant. Pe lângă saci, puteţi găsi şi alte categorii de consumabile pentru aspiratoare Tennant: tălpi aspiratoare, cabluri, duze etc. Pentru detalii, vă rugăm să ne contactați. 


Detalii tehnice

Putere 850 W
Debit aer 40 I/s; 144 m³/ora
Depresie 2600 mm
Capacitate rezervor 5,7 litri
Nivel zgomot 67 dB(A)
Diametru furtun 38 mm
Greutate neta 5 kg
Lungime cablu 15 m
Dimensiuni (LxWxH) 178x241x533 mm

Solicită ofertă

Sunt de acord sa primesc ocazional informații despre produsele si serviciile oferite de Tenrom Cleaning Solutions SRL. Am citit si sunt de acord cu politica de protectie a confidentialitatii datelor cu caracter personal.

Ne puteți contacta și pe WhatsApp sau
Facebook Messenger