Aspiratoare profesionale Tennant

Aspiratoare profesionale Tennant

Gama de aspiratoare profesionale Tennant este alcătuită dintr-o serie de modele de bază, cu o calitate şi durabilitate ridicată, specifică echipamentelor Tennant. În funcție de nevoile dvs. vă punem la dispoziție aspiratoare profesionale cu tehnologii, accesorii și caracteristici variate. 

Aspiratoare profesionale pentru uz uscat 

 • Această gamă de aspiratoare profesionale este dedicată specialiștilor și firmelor de curățenie. Modelele disponibile sunt extrem de manevrabile și durabile, cu un design ergonomic care permite operatorului să le utilizeze cu ușurință. 
 • Modelele de aspirator Tennant V-CAN-10, V-CAN-12 și V-CAN-16 includ 3 etape de filtrare în scopul menținerii unei calități foarte bune a aerului. Echipamentele sunt silențioase și eficiente, permițând utilizarea lor fără a întrerupe sau deranja activitățile cotidiene. Astfel, acestea pot fi folosite în școli sau birouri, într-o instituție publică sau chiar într-un hotel. 
 • În cazul celor două modele de aspiratoare profesionale Tennant V-CAN-12 și V-CAN-16 până la 55% din materialele plastice sunt reciclate. 

Aspiratoare profesionale pentru uz umed și uscat

 • Pentru aspirarea prafului, dar și pentru îndepărtarea lichidelor și a murdăriei, puteți opta pentru aspiratoare profesionale de curățenie umed/uscate. 
 • În funcție de nevoile dvs. selectați modelul care vi se potrivește: aspirator profesional umed uscat Tennant V-WD-27, Tennant V-WD-62 sau Tennant V-WD-72.
 • Design-ul modern asigură manevrabilitatea și mobilitatea dorită.
 • Toate mașinile includ motoare de mare viteză.
 • Echipamentele Tennant sunt durabile, iar producerea acestora promovează sustenabilitatea. Până la 75% din plasticul folosit în construcția lor este reciclat! 

Aspirator Tennant tip rucsac

 • Proiectat ergonomic și având o greutate de numai 5 kg, acest aspirator tip rucsac asigură creșterea eficienței și a productivității în domeniul de curățenie. 
 • Modelul de aspirator Tennant V-BP-7 dispune de un ham ergonomic care permite distribuția greutății pe șoldurile operatorului, fiind astfel ușor de utilizat în medii variate. 
 • Aspiratorul include un filtru HEPA - cu patru niveluri de filtrare. 
 • Un model extrem de versatil, aspiratorul poate fi utilizat inclusiv pentru aspirarea pe scări sau la înălțime. 

Capacitatea optimă de stocare, versatilitatea, calitatea și durabilitatea echipamentelor Tennant sunt ingrediente cheie în asigurarea unei bune desfășurări a activităților de curățenie. 

În funcție de nevoi, modelele de aspiratoare profesionale Tennant dispun de rezervoare a căror capacitate variază de la 5-6 litri (aspirator Tennant tip rucsac) până la 72 litri (modelul de aspirator Tennant V-WD-72). Silențioase și ușor de utilizat în orice tip de mediu, fie că este vorba instituții sau de un hotel, de școli sau spații de birouri, aspiratoarele profesionale Tennant sunt foarte populare printre firmele de curățenie, dar și printre cele din construcții și finisaje interioare. 


Ne puteți contacta și pe WhatsApp sau
Facebook Messenger