DG 300 HD -  

Unitatea de aspirare

Unitatea de aspirare este un motor cu turbina de tip blower: ventilatorul fiind direct montat pe axul motorului, acest tip de motor nu mai necesita un system de transmisie suplimentar, avand o rotatie de 2850 rpm. Din acest motiv nu are nevoie de mentenanta, fiind ideal pentru lucrul non-stop sau in conditii foarte grele. Este foatre rezistent si silentios in acelasi timp; un intrerupator termic opreste motorul in caz de supraincalzire.
Un întrerupător termic  de siguranţă opreşte sistemul în caz de supraîncălzire. Panoul de comandă conţine un întrerupător şi un buton pentru oprire în caz de urgenţă. Un indicator de vid ne asigura verificarea performantei de aspirare. De asemenea ajuta la depistarea unei înfundări a filtrului. Ovalvă de presiune montată pe sistem protejează motorul împotriva supraîncălzirii.
Panoul de control este plasat într-o carcasă din metal pe spatele maşinii. Controllerul include doua butoane independente ON şi OFF, un buton de oprire în caz de urgenţă. Un indicator de vid ne ajută la detectarea unei înfundări şi urmărirea procesului de aspirare. Două valve de presiune protejează motorul împotriva supraîncălzirii, care poate fi cauzat de înfundarea filtrului sau blocarea caii de aspirare.

Unitatea de filtrare

Filtrul este plasat şi protejat într-o carcasă de oţel; filtrul are o suprafaţă mare, astfel suprafaţa de filtrare este una ridicată (120.000cm2), iar eficientă de filtrare este una foarte bună, fiind de 3 microni. Un sistem de scuturare, alimentat de un compresor menţine filtrul tot timpul curat, printr-o mişcare verticală. Eficienta de filtrare este foarte bună de 3 microni.  Un con sudat în interiorul camerei de filtrare transmite praful direct în container, şi protejează filtrul de avarii.

Unitatea colectoare

Materialul aspirat ajunge într-un container montat pe roţi (220 l), care face uşoara evacuarea materialului aspirat. La nevoie se poate colecta direct în saci de plastic. Aspiratorul este montat pe un saşiu dotat cu roţi şi frână. Toate părţile metalice sunt vopsite in camp electrostatic.

Solicită ofertă

Sunt de acord sa primesc ocazional informații despre produsele si serviciile oferite de Tenrom Cleaning Solutions SRL. Am citit si sunt de acord cu politica de protectie a confidentialitatii datelor cu caracter personal.

Ne puteți contacta și pe WhatsApp sau
Facebook Messenger