Mistral 802 WD -  

Unitatea de aspirare

Aspiratorul industrial Mistral 802 WD este prevăzut cu motoare by-pass cu perii de carbon. Motoarele sunt plasate într-o carcasă de plastic. Tampoane speciale reduc zgomotul emis de mașină. Gura de admisie este confecționată din aluminiu și are un diametru de 80 mm la care poate să fie atașat un furtun cu diametru între 40 și 80 mm.

Unitatea de filtrare

Sistemul de filtrare al aspiratorului Mistral 802 WD este alcătuit dintr-un filtru interior de poliester, oferind o precizie de filtrare de 3 microni și un filtru exterior din nylon care protejează motorul împotriva prafului și a materialelor solide. Filtrul de praf are un sistem de autocurățare care la fiecare oprire a motorului duce la îndepărtarea prafului.

Unitatea de colectare

Mașina este dotată și cu un plutitor pentru a proteja motorul de lichide și spumă. Containerul aspiratorului Mistral 802 WD are capacitatea de 80 litri și se poate goli foarte ușor cu ajutorul unui furtun. Șasiul este confecționat din oțel vopsit cu vopsea epoxidică și montat pe patru roți, din care două sunt pivotante iar una este prevăzută cu frână.


Solicită ofertă

Sunt de acord sa primesc ocazional informații despre produsele si serviciile oferite de Tenrom Cleaning Solutions SRL. Am citit si sunt de acord cu politica de protectie a confidentialitatii datelor cu caracter personal.

Ne puteți contacta și pe WhatsApp sau
Facebook Messenger