Mistral 501 WET&DRY

Mistral 501 WET&DRY -  

Unitatea de aspirare

Aspiratorul industrial Mistral 501 WET&DRY este alimentat de un motor by-pass cu perii de carbon, ce asigură o răcire rapidă a motorului în caz de supraîncălzire. Motorul aspiratorului Mistral 501 WET&DRY este plasat într-o carcasă din plastic. Tampoanele speciale reduc zgomotul maşinii conform standardelor normale de lucru. La gura de admisie se pot cupla furtune cu diametre de la 32 până la 50 mm.

Unitatea filtrantă

Filtrul aspiratorului Mistral 501 WET&DRY este din poliester, asigurând o eficienţă de filtrare de 3 microni. Kitul umed al acestuia are un plutitor care protejează motorul de orice fel de avarie cauzată de lichide şi materiale solide.

Unitatea colectoare

Aspiratorul Mistral 501 WET&DRY are un container de 50 litri care permite eliminarea lichidului aspirat. Containerul poate fi golit cu ajutorul unui furtun detaşabil. Cadrul aspiratorului este confecţionat din oţel vopsit cu vopsea epoxidică. De asemenea, cadrul este dotat cu roţi și frână.


Solicită ofertă

Sunt de acord sa primesc ocazional informații despre produsele si serviciile oferite de Tenrom Cleaning Solutions SRL. Am citit si sunt de acord cu politica de protectie a confidentialitatii datelor cu caracter personal.

Ne puteți contacta și pe WhatsApp sau
Facebook Messenger