Mistral 3533 -  

Unitatea de aspirare

Unitatea de aspirare Delfin Mistral 3533 este prevăzută cu motoare de tip turbină suflantă fără sistem de transmisie, care asigură o turație de 2850 rpm. De asemenea, nu necesită mentenanță și este o mașină ideală pentru a lucra non-stop. Silențios și rezistent, are un filtru ce reduce viteza și zgomotul aerului la gura de evacuare.

Unitatea de filtrare

Filtrul aspiratorului Delfin Mistral 3533 este plasat și protejat într-o carcasă de oțel. Este confecționat din poliester și are o suprafață mare de filtrare (20.000 cm²) cu o eficiență de filtrare de 3 microni. Aspiratorul este dotat cu un scuturător manual al filtrului care ajută operatorul să curețe filtrul eficient, printr-o simplă mișcare în plan vertical, menținând astfel filtrul curat. În acest fel va crește durata de viață a filtrului, menținând ridicate performanțele aspiratorului.

Unitatea de colectare

Materialul aspirat este depozitat într-un container (35 litri) dotat cu roți. Aspiratorul Delfin Mistral 3533 este montat pe un șasiu din oțel inoxidabil dotat cu două roți pivotante din care una este prevăzută cu frână. Toate părțile metalice ale aspiratorului sunt vopsite cu vopsea epoxidică.


Mistral 3533

Solicită ofertă

Sunt de acord sa primesc ocazional informații despre produsele si serviciile oferite de Tenrom Cleaning Solutions SRL. Am citit si sunt de acord cu politica de protectie a confidentialitatii datelor cu caracter personal.