Mistral 301 DRY

Mistral 301 DRY -  

 

Aspiratorul industrial Mistral 301 DUSTOP este unic in acest sector. Un aspirator industrial compact care combină cu succes puterea de aspirare și eficiența de filtrare a unui aspirator industrial, cu manevrabilitatea, dimensiunile reduse și ușurința in utilizare a unui aspirator comercial.

Aspiratorul 301 DUSTOP vine echipat cu un motor puternic monofazat cu perii de carbune Lamb-Ametek și un șasiu robust integral din oțel (disponibil și in varianta INOX). Inauntrul camerei de filtrare din oțel, se află un filtru conic cu o suprafață mare de filtrare și o eficiență crescută a filtrării (1 micron, clasa M). Noul sistem semi-automatic de scuturare a filtrului DUSTOP permite operatorului scuturarea facilă a filtrului prin simpla ridicare a unei clapete de cateva ori. Această acțiune simplă garantează intotdeauna capacitatea de filtrare maxima și astfel aspiratorul va funcționa cu performanțe maxime.

Datorita structurii modulare, aspiratorul poate fi dotat fie cu saci, filtru clasa H (filtru absolut HEPA) sau o varietate de modele de filtre pentru diverse aplicatii.

Solicită ofertă

Sunt de acord sa primesc ocazional informații despre produsele si serviciile oferite de Tenrom Cleaning Solutions SRL. Am citit si sunt de acord cu politica de protectie a confidentialitatii datelor cu caracter personal.

Ne puteți contacta și pe WhatsApp sau
Facebook Messenger