Mistral 202 DS -  

Unitatea de aspirare

Aspiratorul industrial Mistral 202 DS are două motoare, care folosesc perii de carbon, operate de întrerupătoare diferite și montate într-o carcasă izolată fonic. Capul motorului este umplut cu material antifonic pentru a limita cât mai mult posibil nivelul de zgomot emis de mașină, și este proiectat astfel încât să transmită aerul evacuat în jos. Acest aspect este important deoarece aerul evacuat nu deranjează utilizatorul aspiratorului, și nu face praf în jurul acestuia. Panoul de control conține două întrerupătoare independente și un bec care indică alimentarea.

Unitatea filtrantă

Filtrul aspiratorului Mistral 202 DS este plasat într-o carcasă de oțel cu o suprafață de filtrare ridicată (30.000 cm²). Eficiența de filtrare este una foarte bună (1 micron). Aparatul este dotat cu un scuturator manual al filtrului care ajută operatorul să curețe filtrul în mod eficient, printr-o simplă mișcare în plan vertical, menținând astfel filtrul curat. Acest sistem prelungește viața filtrului, menținând ridicate performanțele aparatului. Diametrul de aspirare al aparatului Mistral 202 DS este de Ø60 mm, care face posibilă aspirarea simultană a prafului şi a materialelor solide, cu opțiunea de a evacua praful direct în saci de plastic.

Unitatea colectoare

Materialul aspirat de Mistral 202 DS este depozitat într-un container (capacitate 20 litri), dotat cu roți. Aspiratorul este montat pe un șasiu din oțel inoxidabil, dotat cu două roți pivotante, din care una este dotată cu frână. Toate părțile metalice ale aspiratorului sunt vopsite cu vopsea epoxidică.


Mistral 202 DS

Media

Solicită ofertă

Sunt de acord sa primesc ocazional informații despre produsele si serviciile oferite de Tenrom Cleaning Solutions SRL. Am citit si sunt de acord cu politica de protectie a confidentialitatii datelor cu caracter personal.