Delfin VL 125 -  

 

Unitatea de aspirare

Unitatea de aspirare este un motor cu turbina de tip blower: ventilatorul fiind direct montat pe axul motorului, acest tip de motor nu mai necesita un system de transmisie suplimentar, avand o rotatie de 2850 rpm. Din acest motiv nu are nevoie de mentenanta, fiind ideal pentru lucrul non-stop sau in conditii foarte grele. Este foatre rezistent si silentios in acelasi timp; un intrerupator termic opreste motorul in caz de supraincalzire.
Un întrerupător termic  de siguranţă opreşte sistemul în caz de supraîncălzire. Panoul de comandă conţine un întrerupător şi un buton pentru oprire în caz de urgenţă.i. Un indicator de vid ne asigura verificarea performantei de aspirare. De asemenea ajuta la depistarea unei înfundări a filtrului. Ovalvă de presiune montată pe sistem protejează motorul împotriva supraîncălzirii.

Unitatea de filtrare

Filtrul este plasat şi protejat într-o carcasă de oţel; filtrul are o suprafaţă mare, astfel suprafaţa de filtrare este una ridicată (70.000cm2), iar eficientă de filtrare este una foarte bună, fiind de 3 micron.  Aparatul este dotat cu un sistem automat SELFCLEAN de scuturare a filtrului cu aer comprimat prin intermediul unui compresor montat pe aspirator, menţinând astfel filtrul curat. În acest fel va creşte durata de viaţă filtrului, menţinând ridicate performanţele aparatului.
Diametrul de aspirare este de Ø120 mm plasat sub filtru, care face posibil aspirarea simultană a prafului  a materialelor solide şi lichide, fără schimbarea filtrului.

Unitatea colectoare

Materialul aspirat este depozitat într-un container (160 l capacitate) , dotat cu roţi. Aspiratorul este montat pe un saşiu din oţel, dotat cu două roţi pivotante, din care una este dotată cu frâna. Toate părţile metalice ale aspiratorului sunt vopsite in camp electrostatic.

Detalii tehnice

Model   DG VL 125
Tensiune Volt-HZ 400   3~/50/60
Putere       KW 12,5
Depresiune maximă  mm.H2O 4.000
Depresiune continuă mm.H2O 2.900
Debit maxim de aer M3/h 110
Suprafața de filtrare Cm2 70.000
Eficiența filtrului CAT (BIA) / micron L / >3
Sarcina de aer pe filtru M3/M2/h 157
Capacitate Lt. 160
Admisia de aspirare ø 120
Nivelul zgomotului dB(A) 75
Protecție IP 65
Dimensiuni cm 110 x 180
Inălțime cm 200
Greutate kg 220

Solicită ofertă

Sunt de acord sa primesc ocazional informații despre produsele si serviciile oferite de Tenrom Cleaning Solutions SRL. Am citit si sunt de acord cu politica de protectie a confidentialitatii datelor cu caracter personal.

Ne puteți contacta și pe WhatsApp sau
Facebook Messenger