Delfin Tecnoil 100 IF

Delfin Tecnoil 100 IF -  

  • Aspiratorul Delfin Tecnoil 100 F este mobil, compact și puternic, fiind o maşină ideală pentru a aspira lichide (ulei sau lichide de răcire) amestecate cu aşchii. Echipamentul separă uleiul de la aşchii şi recuperează uleiul curat, datorită unui sistem puternic de curent de aer inversat.
  • Unitatea de aspirare Delfin Tecnoil 100 F este prevăzută cu motoare de tip turbină suflantă: unitatea este direct ataşată pe motor, aşa că nu necesită sistem de transmitere, asigurând în felul acesta o performanţă de 2850 de rpm. De asemenea, nu necesită mentenanţă și este o maşină ideală pentru a lucra în condiţii extreme non stop. Aspiratorul este foarte silenţios şi rezistent.
  • Unitatea de aspirare este protejată cu un filtru de nylon, şi un plutitor, care opreşte automat aspirarea când rezervorul este umplut. Racordul de aspirare este tangenţial, pe care s-a sudat un con care dirijează materialul. O sită din metal reţine materialul solid, în timp ce uleiul pur curge într-un alt container. După aceea, este posibilă golirea acestui rezervor, cu ajutorul unui mâner, astfel lichidul este evacuat printr-un furtun, dotat cu vâlvă şi pistol. Containerul este detașabil; compact şi uşor de manevrat. Acesta conţine o sită care reţine părţile solide.
  • Aspiratorul Delfin Tecnoil 100 IF este montat pe un șasiu solid din oţel, dotat cu o trusă pentru scule; şasiul de asemenea este dotat şi cu frâne.

Aplicaţii

» Aspirarea uleiului şi a lichidelor de răcire de la maşini-unelte.

» Filtrarea şi recuperarea uleiului.

» Reducerea timpilor auxiliari la maşina-unealtă.

» Bani economisiți prin reducerea timpilor auxiliari, precum şi prin reciclarea uleiului şi a » lichidelor de răcire.

 


Media

Solicită ofertă

Sunt de acord sa primesc ocazional informații despre produsele si serviciile oferite de Tenrom Cleaning Solutions SRL. Am citit si sunt de acord cu politica de protectie a confidentialitatii datelor cu caracter personal.

Ne puteți contacta și pe WhatsApp sau
Facebook Messenger