Mistral 352 DS AIR EX

Mistral 352 DS AIR EX -  

Unitatea de aspirare

Mistral 352 DS AIR EX este un aspirator antiexplozie cu aer comprimat, alimentat de o unitate puternică de aspirare tip Venturi, (fără componente electronice sau mecanice), plasat într-o carcasă de oţel. Bordul de control include un ecartament pentru presiunea aerului, un indicator de vid, utilizat pentru detectarea eventuală înfundării a filtrelor. Două mânere asigură ridicarea şi demontarea uşoară a capului de aspirare, pentru eventuala inspecţie sau schimbare de filtru.

Unitatea de filtrare

Filtrul aspiratorului Mistral 352 DS AIR EX este plasat şi protejat într-o carcasă de oţel inoxidabil. Filtrul din poliester asigură o suprafață de filtrare de 20.000 cm² şi eficiență de filtrare ridicată (3 microni). Este antistatic pentru a evita scânteile. Aparatul este dotat cu un scuturător manual al filtrului care ajută operatorul să cureţe filtrul eficient, printr-o simplă mişcare în plan vertical, menţinând astfel filtrul curat. În acest fel, va creşte durata de viaţă a filtrului, menţinând ridicate performanţele aparatului. Diametrul de aspirare este de Ø80 mm plasat sub filtru, care face posibilă aspirarea simultană a prafului şi a materialelor solide, fără a schimba filtrul.

Unitatea de colectare

Materialul aspirat ajunge într-un rezervor din oţel inoxidabil, care are montate 4 roți (35 l). Acest aspect face posibilă depozitarea materialului aspirat într-un mod uşor şi sigur. În caz de nevoie, materialul aspirat poate fi colectat direct în saci de colectare din plastic, specific pentru materiale riscante. Camera de filtrare şi containerul de colectare sunt confecţionate din oţel inoxidabil (AISI304). Aspiratorul Mistral 352 DS AIR EX este montat pe un șasiu din oţel, dotat cu roţi. Toate părţile metalice ale aspiratorului sunt cu împământare, pentru a evita scânteile de la energia statică.


Solicită ofertă

Sunt de acord sa primesc ocazional informații despre produsele si serviciile oferite de Tenrom Cleaning Solutions SRL. Am citit si sunt de acord cu politica de protectie a confidentialitatii datelor cu caracter personal.