Delfin Mistral 352 DS

Delfin Mistral 352 DS -  

Unitatea de aspirare

Aspirarea cu aspiratoarul industrial Delfin Mistral 352 DS este prevăzută de două motoare, folosind perii de carbon, operate de întrerupătoare diferite şi montate într-o carcasă izolată fonic. Capul motorului este umplut cu material împotriva zgomotului, pentru a limita cât mai mult posibil nivelul de zgomot emis de maşină, şi proiectat astfel încât să transmită aerul evacuat către pământ. Acest aspect este foarte important fiindcă aerul evacuat nu deranjează utilizatorul maşinii şi nu face praf în jurul maşinii. 

Bordul maşinii Delfin Mistral 352 DS include două întrerupătoare independente, un indicator de vid, un detector pentru înfundarea filtrului, o priză (max. 600 w) pentru unelte electrice de mână. Două mânere deplasate pe partea laterală a maşinii ajută la înlăturarea uşoară a carcasei, permițând astfel inspectarea filtrului. 

Unitatea de filtrare

Filtrul aspiratorului Delfin Mistral 352 DS este plasat şi protejat într-o carcasă de oţel; filtrul are o suprafaţă mare, prin urmare suprafaţa de filtrare este una ridicată (20.000 cm²), iar eficiența de filtrare este una foarte ridicată, fiind de 3 microni. Aparatul este dotat cu un scuturător manual al filtrului care ajută operatorul să îl cureţe, printr-o simplă mişcare în plan vertical, menţinând astfel filtrul curat. În acest fel va creşte durata de viaţă a filtrului, menţinând ridicate performanţele aparatului. Diametrul de aspirare este de Ø80 mm plasat sub filtru, care face posibilă aspirarea simultană a prafului şi a materialelor solide, cu opţiunea de a evacua praful direct în saci de plastic.

Unitatea colectoare

Materialul aspirat este depozitat într-un container (35 litri capacitate) dotat cu roţi. Aspiratorul Delfin Mistral 352 DS este montat pe un șasiu din oţel inoxidabil, fiind dotat cu două roţi pivotante, din care una este dotată cu frână. Toate părţile metalice ale aspiratorului sunt vopsite cu vopsea epoxidică.


Delfin Mistral 352 DS

Media

Solicită ofertă

Sunt de acord sa primesc ocazional informații despre produsele si serviciile oferite de Tenrom Cleaning Solutions SRL. Am citit si sunt de acord cu politica de protectie a confidentialitatii datelor cu caracter personal.