Delfin Mistral 202 DS ECO M

Delfin Mistral 202 DS ECO M -  

Unitatea de aspirare

Aspiratorul industrial Delfin Mistral 202 DS ECO M are unitatea de aspirare de tip motor cu turbină suflantă plasat într-o carcasă de oţel. Este o unitate astfel proiectată şi construită încât nu necesită nici un fel de întreţinere, în condiţiile unei funcţionări de 24 ore pe zi. Este foarte silenţios, iar un întrerupător de siguranţă permite oprirea motorului în caz de supraîncălzire. Un indicator de vid ne ajută la verificarea constantă a performanței de aspirare, şi o eventuală înfundare a filtrului.

Unitatea de filtrare

Filtrul este plasat şi protejat într-o carcasă de oţel, filtrul confecţionat din poliester are o suprafaţă mare, astfel suprafaţa de filtrare este una ridicată (30.000 cm²), iar eficiența de filtrare este una foarte bună, fiind de 1 micron. Delfin Mistral 202 DS ECO M este dotat cu un scuturător manual al filtrului care ajută operatorul să cureţe filtrul eficient, printr-o simplă mişcare în plan vertical, menţinând astfel filtrul curat. În acest fel va creşte durata de viaţă a filtrului, menţinând ridicate performanţele aparatului.

Unitatea de colectare

Materialul aspirat este depozitat într-un container (20 litri capacitate), dotat cu roţi. Aspiratorul Delfin Mistral 202 DS ECO M este montat pe un șasiu din oţel inoxidabil, dotat cu două roţi pivotante, din care una este dotată cu frână. Toate părţile metalice ale aspiratorului sunt vopsite cu vopsea epoxidică.


Delfin Mistral 202 DS ECO M

Media

Solicită ofertă

Sunt de acord sa primesc ocazional informații despre produsele si serviciile oferite de Tenrom Cleaning Solutions SRL. Am citit si sunt de acord cu politica de protectie a confidentialitatii datelor cu caracter personal.