DM 40 WD -  

 

Aspiratorul DM 40 WD este alimentat de trei motoare by-pass, cu perii de carbon, ce furnizează o răcire rapidă a motorului în caz de supraîncălzire. Motorul este plasat într-o carcasă din metal; tampoane speciale reduc zgomotul maşinii în standarde. Un indicator de vid ne indica infundarea filtrului. Admisia de aspirare din aluminiu are diametrul de 80 de mm, la care se pot ataşa furtune de la diametru de 80 până la 40mm. Eficienta de filtrare este foarte bună de 3 microni. Kitul umed are un plutitor, care protejează motorul de orice fel de avarie cauzate de lichide, şi materiale solide.

Un container de 120 de l permite să eliminaţi lichidul aspirat, cu ajutorul unei valve de golire aflat pe partea superioară a containerului. Cadrul este confecţionat din oţel, vopsit cu vopsea epoxidică, dotat cu roţi şi frână.

Opţional:
Construcţie din  ALSI 304

Solicită ofertă

Sunt de acord sa primesc ocazional informații despre produsele si serviciile oferite de Tenrom Cleaning Solutions SRL. Am citit si sunt de acord cu politica de protectie a confidentialitatii datelor cu caracter personal.

Ne puteți contacta și pe WhatsApp sau
Facebook Messenger