Delfin DM 40 SGA

Delfin DM 40 SGA -  

Unitatea de aspirare

Aspirarea cu Delfin DM 40 SGA este prevăzută de două motoare, folosind perii de carbon, operate de întrerupătoare diferite şi montate într-o carcasă izolată fonic. Capul motorului este umplut cu material împotriva zgomotului, pentru a limita cât mai mult posibil nivelul de zgomot emis de maşină şi este proiectat astfel încât să transmită aerul evacuat către pământ. Acest aspect este foarte important fiindcă aerul evacuat nu deranjează utilizatorul maşinii, şi nu face praf în jurul maşinii. 

Bordul de control al aspiratorului Delfin DM 40 SGA conţine trei întrerupătoare, un indicator de vid, care ajută la depistarea problemelor filtrului. Două mânere deplasate pe partea laterală a maşinii ajută la înlăturarea uşoară a carcasei, astfel putând inspecta filtrul.

Unitatea de filtrare

Filtrul aspiratorului Delfin DM 40 SGA este plasat şi protejat într-o carcasă de oţel; filtrul are o suprafaţă mare, astfel suprafaţa de filtrare este una ridicată (20.000 cm²), iar eficiența de filtrare este una optimă, fiind de 3 microni. Aparatul este dotat cu un scuturător manual al filtrului care ajută operatorul să cureţe filtrul eficient, printr-o simplă mişcare în plan vertical, menţinând astfel filtrul curat. În acest fel va creşte durata de viaţă filtrului, menţinând ridicate performanţele aparatului. Diametrul de aspirare este de Ø80 mm plasat sub filtru, care face posibilă aspirarea simultană a prafului, a materialelor solide şi lichide, fără schimbarea filtrului.

Unitatea colectoare

Materialul aspirat este depozitat într-un container (50 litri capacitate) dotat cu roţi. Aspiratorul Delfin DM 40 SGA este montat pe un șasiu din oţel inoxidabil, dotat cu două roţi pivotante, din care una este dotată cu frână. Toate părţile metalice ale aspiratorului sunt vopsite cu vopsea epoxidică.


Delfin DM 40 SGA

Solicită ofertă

Sunt de acord sa primesc ocazional informații despre produsele si serviciile oferite de Tenrom Cleaning Solutions SRL. Am citit si sunt de acord cu politica de protectie a confidentialitatii datelor cu caracter personal.