Delfin DM 40 OIL

Delfin DM 40 OIL -  

Unitatea de aspirare

  • Mobil, compact şi puternic, aspiratorul Delfin DM OIL 40 este maşina ideală pentru a aspira lichide (ulei sau lichide de răcire), amestecate cu aşchii. De asemenea, aspiratorul poate fi utilizat pentru separarea uleiului de aşchii sau pentru reutilizarea uleiului. Aspirarea este prevăzută de două motoare operate de întrerupătoare diferite, plasate într-o carcasă metalică.

  • Un indicator de vid este montat pe maşină pentru a detecta o eventuală înfundare. Capul motorului este protejat de la lichide şi materiale solide printr-un filtru din nylon. Delfin DM 40 OIL este protejat de către o placă din oţel, şi de un filtru din poliester şi nu în ultimul rând are montat şi un dispozitiv care opreşte aspirarea dacă containerul este plin.

  • O sită metalică (40 litri) reţine materialul solid, în timp ce uleiul ajunge în containerul de mai jos (capacitate 100 litri). Este posibilă golirea containerului manual, cu ajutorul unei supape. Un indicator de nivel ajută utilizatorul în controlarea nivelului de ulei în rezervor.

  • Containerul metalic este detaşabil (cu ajutorul unei pârghii aflate în spatele maşinii), astfel eliminarea particulelor solide este una uşoară şi rapidă. Diametrul de aspirare este de Ø 50 mm şi tangenţial. Acest fapt ajută la crearea unui efect ciclon, reducând efectul abraziv şi înfundarea. Un filtru din poliester asigură aspirarea eficientă a prafului.

Aspiratorul Delfin DM 40 OIL este montat pe un șasiu metalic solid, dotat cu roţi şi frâne.

Media

Solicită ofertă

Sunt de acord sa primesc ocazional informații despre produsele si serviciile oferite de Tenrom Cleaning Solutions SRL. Am citit si sunt de acord cu politica de protectie a confidentialitatii datelor cu caracter personal.

Ne puteți contacta și pe WhatsApp sau
Facebook Messenger