DM 3 AIR EX -  

Unitatea de aspirare

 

DM 3 AIR EX este un aspirator anti explozie cu aer comprimat, alimentat de doua unitati puternice de aspirare tip Venturi, (fără componente electronice sau mecanice), plasat într-o carcasă de oţel. Bordul de control include un ecartament pentru presiunea aerului, un indicator de vid, utilizat pentru detectarea eventuală înfundării a filtrelor. Două mânere asigura ridicarea şi demontarea uşoară a capului de aspirare, pentru eventuala inspecţie sau schimbare de filtru.

Unitatea de filtrare

 

Filtrul este plasat şi protejat într-o carcasă de oţel inoxidabil;filtrul din poliester asigura o suprafaţă de filtrare de 20.000 cm2, şi eficientă de filtrare ridicată (3 microni). Este antistatic pentru a evita scânteile .  Aparatul este dotat cu un scuturător manual al filtrului care ajută operatorul să cureţe filtrul eficient, printr-o simplă mişcare în plan vertical, menţinând astfel filtrul curat. În acest fel va creşte durata de viaţă filtrului, menţinând ridicate performanţele aparatului.
Diametrul de aspirare este de Ø80 mm plasat sub filtru, care face posibil aspirarea  simultană a prafului şi a materialelor solide, fără a schimba filtrul.

Unitatea de colectare

 

Materialul aspirat ajunge într-un rezervor din oţel inoxidabil, care are montat 4 roţi.(55 l). Asta face posibil depozitarea materialului aspirat într-un mod uşor şi sigur. În caz de nevoie materialul aspirat poate fi colectat direct în saci de colectare din plastic, specific pentru materiale riscante.
Camera de filtrare şi containerul de colectare sunt confecţionate din oţel inoxidabil (AISI304). Aspiratorul este montat pe un saşiu din oţel, dotat cu roţi. Toate părţile metalice a aspiratorului sunt cu împământare, pentru a evita scânteile de la  energia statică.

Solicită ofertă

Sunt de acord sa primesc ocazional informații despre produsele si serviciile oferite de Tenrom Cleaning Solutions SRL. Am citit si sunt de acord cu politica de protectie a confidentialitatii datelor cu caracter personal.

Ne puteți contacta și pe WhatsApp sau
Facebook Messenger